Deň otcov už túto nedeľu. Máte premyslené čím potešíte ocinov?

Blíži sa Deň otcov. Síce je to menej známy sviatok, ale isto sa zhodneme, že byť otcom je to najkrajšie povolanie v živote každého muža. Prinášame vám preto last minute tipy na darčeky ako poďakovať svojmu tatinovi za to, že je a vyjadriť mu vďačnosť za všetko, čo pre vás urobil. 

zdroj: Pixabay


1. Špeciálna premiéra v kine ho dozaista poteší 
Huráá, kiná sa opäť otvárajú. Oficiálne sa otvárajú 25.6., ale ty môžeš využiť skvelú príležitosť a vziať ho na špeciálnu premiéru filmu Bourák dva dní vopred. Bourák  od režiséra filmu Občiansky preukaz je komédia zo súčasnosti – trochu čierna a trochu gangsterka, plná skvelej hudby a skvelých hercov. Viac informácii o filme nájdete tu


2. Prekvapte ho niečím špeciálnym od ZľavaDňa 
Má váš ocino rád adrenalín na maximum? Darujte mu kyvadlový zoskok z Lafranconi, jazdu na pretekárskom aute – Formula, Porsche a Mustang alebo Slovenské ferraty s najdlhšim lanovým mostom. Preferuje radšej relax? Pošlite ho objavovať krásy Slovenska a darujte mu pobyt s wellnessom. ZľavaDňa vám navyše teraz prispeje na váš pobyt na Slovensku. Ponuku nájdete tu.


3. Potešte ho krehkou snehovou tortou plnou lásky 
Potešte svojho tatina ku Dňu otcov jedinečnou sladkou dobrotou, ľahkou ako obláčik. Pripravte neodolateľnú Pavlovú tortu Dr. Oetker, ktorá vďaka jednoduchej príprave a efektnému výsledku získa vaše srdcia navždy. Rozmaznávajte svoje chuťové poháriky dokonalou fúziou sladkých chutí ukrytých v krehkom snehovom ceste s mäkkým a vláčnym vnútrom, lahodnom malinovom kréme či v čerstvom ovocí. Dezert pripravený z lásky chutí najlepšie. Prajeme vám dobrú chuť!


4. Darujte mu zdravé pochúťky s príchuťou leta
Barebells príchadza s citrónovou novinkou. Barebells Lemon Curd White Chocolate tvorí lahodná citrónová vrstva na povrchu z bielej krémovej čokolády a bez pridaného cukru. Dokonalé spojenie sladkého a kyslého s 20 g proteínu uspokojí chuťové poháriky za každých okolnosti. Pribaľte svojmu otcovi ďalšiu sviežu novinku Vitamin Well Refresh a darček bude dokonalý. Príchuť kiwi a limonády dozaista uhasí smäd. Vitamin Well Refresh obsahuje aj vitamín B12, ktorý sa podieľa na znížení únavy a vyčerpania. 



5. Cholesterol, tichý zabijak
Darujte svojmu otcovi patentovaný výživový doplnok ArmoLIPID PLUS, ktorý napomáha, v kombinácii s vhodnou stravou, udržiavať zdravú hladinu cholesterolu a podporuje zdravý životný štýl. Je to prírodný výživový doplnok obsahujúci  6 synergicky pôsobiacich zložiek: fermentovaná červená ryža, berberín, kyselina listová, astaxantín, polikozanol a koenzým Q10. 



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov