V hlavnej úlohe: saténový župan


Zmyselná, romantická, rebelská či odvážna. Také a rôzne iné podoby môže mať spodná bielizeň, či sexy saténový župan. Je tajnou zbraňou mnohých žien, ktoré vďaka nej podčiarkujú svoju náladu či nechávaj takto vyniknúť svoju osobnosť.  Aké trendy vládnu v tomto smere a ako pôsobiť vkusne a pritom stále sexi? Inšpiráciu sme hľadali u Bathrobe by empero – exkluzívneho výrobcu saténových županov na mieru.



Každá žena na svete je nádherná a originálna osobnosť, a práve originálny saténový župan najvyššej kvality jej dáva možnosť vyniknúť. Okrem toho, že potešíte aj Vášho partnera, zároveň to môže byť pre neho aj skvelým tipom na darček. Bathrobe by empero Vám ponúkajú dámske saténové župany v rôznych odtieňoch. Nápisy županov je možné zvoliť z ich ponuky alebo vpísať vašu požiadavku.


Tiež sa Vám stalo, že ste dlho a márne skúšali v obchodoch rôzne miery a strihy? Obrovskou výhodou saténových županov na mieru je tá, že je len na Vás akú dĺžku si vyberiete, a preto nemusíte mať strach z nepohodlia a prípadného roztvárania. Samotné dodanie trvá niekoľko dní a vy sa už potom môžete tešiť zo svojho ušitého saténového županu.


Pevne veríme, že sme Vás dostatočne navnadili, a práve blížiace sa leto bude vhodným obdobím na kúpu takéhoto saténového županu, ktorý Vás aj dokonale schladí. V spolupráci s Bathrobe by emperosme pre Vás pripravili súťaž o 1 kus na mieru. Stačí ak do 15. júla pošlete odpoveď na otázku, akú farbu a nadpis by ste si vybrali na adresu redakcia(at)lifefashionfood.net.







Môže sa vám páčiť

0 Komentárov