Na aké novinky z filmového sveta sa môžete tešiť v októbri?

Jesenné dni so sebou prinášajú zmenu počasia a teda aj ideálny čas na trávenie ho v kine pri dobrom filme. Spríjemnite si chladné dni s výbornými filmami z  pestrej ponuky od Cinema City. 

Ak ste ešte nevideli katastroficky thriller GREENLAND: Posledný úkryt, odporúčame si ho pozrieť v kinosále 4DX. Vďaka 4DX ™ sedadlám, ktoré sa pohybujú všetkými smermi v reakcií na to, čo je zobrazené na plátne a efektom dráždiacim zmyslové bunky, sa ponoríte do deja filmu a zažijete tak maximálny filmový zážitok. Keď chcete viac pohodlne sa usaďte v kinosále SUPERSCREEN a vychutnajte si film na veľkom plátne s viacrozmerným Dolby Atmos zvukom a staňte sa súčasťou filmu v Cinema City Aupark. 

Pre balík prachov (Honest thief) od 15.10. aj v 4DX

V polovici októbra sa môžete tešiť akčný film s Liamom Neesonom. Tom (Liam Neeson) si zahrá profesionálneho bankového lupiča, ktorý chce kvôli láske prestať žiť ako zločinec. Rozhodne sa sám udať FBI a vrátiť štátu peniaze, ktoré ukradol, výmenou za dohodu a čistý register trestov. Kvôli priznaniu sa zapletie do násilného konfliktu s dvoma skorumpovanými agentmi FBI, ktorí sa ho za vidinou lepšieho života plánujú obrať o jeho ulúpené peniaze. To, či Tom vyhrá nad FBI sa dozviete od 15.10. vo všetkých kinách Cinema City a aj v kinosále 4DX. 

Karel od 15.10. 

Celovečerný dokumentárny film Karel prináša ojedinelý pohľad do súkromia a duše Karla Gotta. Renomovaná režisérka Olga Malířová Špátová natáčala Karla Gotta  celý jeden rok a vďaka jeho úprimnej otvorenosti vznikol neobvykle osobný až intímny pohľad na život slávneho speváka, aký sa doteraz širokej verejnosti ani jeho skalným priaznivcom nenaskytol. Zároveň v ňom nechýba Karlov povestný nadhľad a humor. Film Karel nie je a ani nemá byť prehliadkou nespornej slávy Karla Gotta, jeho speváckeho talentu a úspechov. Režisérka Olga Malířová Špátová vstúpila so svojou kamerou tam, kde sa sláva končí a kde sa z fenomenálneho Zlatého slávika Karla Gotta stáva iba Karel – nadšený maliar, milujúci manžel a otec. Spevák sa vo filme vydáva na miesta, ktoré zohrali v jeho živote dôležitú úlohu. Odhaľuje neznáme zákulisia koncertov, svoj život s rodinou a súkromie, ktoré sa inak snaží s pokorou a láskou chrániť. „Náš film nesmie byť nuda“, hovoril počas natáčania Karel Gott režisérke, ktorá v dokumente využila aj množstvo málo známych archívnych materiálov. Lístky na film Karel v Cinema City už v predaji. 

100 % Vlk (100 % Wolf) od 29.10. 

Tento Halloween bude stopercentne zábavný a stopercentne chlpatý. Freddy Lupine vyzerá ako obyčajný mladý chlapec, akurát nie je obyčajný a nie je ani tak celkom chlapec. Má štrnásť a je… vlkolak. Alebo skôr bude. Freddy je súčasťou hrdého starého rodu vlkolakov a všetci očakávajú, že sa raz z neho stane vodca svorky – rovnako ako kedysi jeho otec. Keď nadíde slávnostná noc jeho prvej premeny, Freddy je pripravený stať sa hrôzostrašným a silným vlkom. Niečo sa však zvrtne a Freddy sa zmení na nie príliš dravého ani veľmi strašidelného, zato ale mimoriadne rozkošného… pudlíka. Toto je stopercentné sklamanie pre všetkých. Keďže vlci a psi sebou navzájom pohŕdajú, Freddy sa stáva hanbou rodiny a končí na ulici. Ako dopadne Freddyho príbeh sa dozviete od 29.10. v kinách Cinema City. 

Čarodejnice: Odkaz (The Craft-Legacy) od 29.10.

Halloweenský rituál sa začína. Štvorica začínajúcich tíndedžerských čarodejníc naplno využíva svoje novo objavené schopnosti, výsledok však dopadne inak ako očakávali. Ako dopadne tento mysteriózny thriller sa dozviete od 29.10. v kinách Cinema City. 




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov