Furla: kolekcia vôní

Zo spojenia tradície a modernosti, talianskych koreňov a medzinárodnej vízie, sa zrodil inovačný projekt značky Furla: kolekcia vôní Furla Fragrance Collection. Spolupráca módnej značky Furla a výrobcu vôní Mavive sa stala základom pre vznik vôní odrážajúcich najvyššie parfumérske umenie. Kolekcia je synonymom umenia a krásy; kombinuje rafinovanosť cenných surovín s kreatívnymi procesmi značky uznávanej na celom svete.  

Jedinečne luxusný charakter vôní Furla Fragrance Collection je venovaný vášnivým ženám na celom svete. Kolekcia sa inšpiruje jedným z najikonickejších a najprestížnejších symbolov talianskej architektúry a značky Furla: KLENBOU, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou dedičstva značky. Dizajn jednotlivých flakónov pripomína paletu pastelových farieb Furla a prezrádzajú eleganciu, ako aj charakter vôní samých. Kombináciou dizajnových kódov značky Furla vznikla kolekcia vôní s unikátnym a nadčasovým dizajnom. 

Pätica parfumovaných vôd prezentuje ženu v rôznych aspektoch, pričom každá z vôní svojím názvom napovedá niečo o jej osobnosti: Magnifica prehovára intenzitou a eleganciou; Romantica je vyjadrením nehy a delikátnosti; Preziosa je vôňa zmyselného pôvabu; Irresistibile odhaľuje okamihy, kedy je žena neodolateľná; Favolosa vyzdvihuje modernosť a žiarivosť ženy Furla. Kompozície vôní sa opierajú o svieže kvetinové tóny, zahalené do harmónie pižma, santalu. Žiarivé citrusy a šťavnaté plody ovocia sú krásne vyvážené s kvetinovými a krémovými akcentmi.  

Kolekciu vôní Furla nájdete v sieti parfumérií FAnn alebo na www.fann.sk 

Súťaž: v spolupráci s FAnn parfumérií sme pre Vás pripravili súťaž o parfém Furla; stačí ak do 10. decembra pošle 5 názvov, ktoré reprezentujú novú kolekcu vôní na redakcia@lifefashionfood.net.



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov