Hydratácia arganovým olejom a zlatom

Inovatívna a originálna kozmetická značka Bernard Cassière je obľúbená na celom svete. Pýši sa rešpektovaním dávnych tradícií, stálou inováciou, originalitou a prírodnými ingredienciami z celého sveta. V prípravkoch určených na starostlivosť o tvár aj telo prevládajú lahodné ingrediencie ako kakao, med, vanilka, citrón, či čučoriedky, ktoré budú doslova rozmaznávať vaše zmysly. Ošetrenie môžete absolvovať priamo v salóne alebo v starostlivosti pokračovať aj naďalej pri domácom ošetrení.


V zimných mesiacoch je naša pokožka vystavená nedostatku hydratácia, a preto sme si vybrali možnosť vyskúšať si sezónne ošetrenie Zlato & Argan od Bernard Cassière, ktoré je zamerané na výživu a hydratáciu pokožky a pleti pomocou jedinečných a vzácnych prípravkov s obsahom 24 karátového zlata a vysokým podielom látok prírodného pôvodu. Na úvod ošetrenia nás prekvapila a zároveň potešila masáž chrbta s masážnym arganovým a jantárovým olejom.


Potom nej nasledovalo samotné ošetrenie pleti, ktorú najprv zbavili zvyškov make-upu aj nečistôt. Po očistení pleti nasledoval píling a ďalším krokom v rámci sezónneho ošetrenia od Bernard Cassière bola aplikácia peel-off masky so zlatom. Táto maska obsahuje extrakt z čistého zlata aj morský alginát a slúži na hydratáciu, revitalizáciu a rozjasnenie pleti. Počas toho, ako maska pôsobila, som absolvovala aj dôkladnú masáž rúk.


Po zlúpnutí alginátovú zlupovaciu masky nasledoval posledný krok ošetrenia, a to aplikácia hydratačného krému s 24 karátovým zlatom a kyselinou hyalurónovou na tvár, krk a dekolt pre záverečnú starostlivosť na ochranu pleti. Na záver už len dodáme, že v starostlivosti o pleť môžete pokračovať aj doma používaním jednotlivých výrobkov Bernard Cassière. Skutočný efekt na pokožke zbadáte už po niekoľkých týždňoch a pravidelným používaním môžete dosiahnuť “zázraky”.


V rámci sezónnej starostlivosti Zlato & Argan od Bernard Cassière je na domácu starostlivosť určený vzácny hydratačný krém a vzácny elixír na tvár, vlasy a telo. Hydratačný krém od Bernard Cassière s obsahom arganového oleja a extraktu z čistého zlata pleť vyživuje, chráni a dodáva jej pružnosť. Jeho vôňa pozostáva z citrusov, sladkého pižma, pačuli či fialky. Ukrýva tiež bambucké maslo a viaceré hydratačné zložky. Kožu zvláčňuje a zjemňuje.



Druhým prípravkom je vzácny elixír, respektíve olej s 24 karátovým zlatom a arganovým aj jantárovým olejom s rovnakou vôňou ako pleťový krém, i keď oveľa výraznejšou. V jeho zložení tiež nájdeme mrkvový extrakt s obsahom karotenoidov a tokoferolu, ktorý pokožke dodáva žiarivosť. Tento elixír pokožku tváre a tela zvláčňuje, regeneruje, vyživuje, chráni a dodáva jej stratený jas. Viac informácií ohľadom kompletnej ponuky služieb a jednotlivých prípravkoch nájdete na ich oficiálnej stránke http://www.bcparis.sk/







Môže sa vám páčiť

0 Komentárov