Oáza relaxu v centre Bratislava

Vysoké požiadavky modernej spoločnosti, hektický program a stres sú každodennou súčasťou dnešného moderného života. Nabúravajú prirodzenú odolnosť nášho tela a mysle a ničia našu krásu. Doprajte nielen svojmu telu, ale predovšetkým pleti odpočinok v podobe kozmetického ošetrenia. Pri starostlivosti o pleť je veľmi dôležitá nielen prevencia, ale aj pravidelná návšteva salónu, a preto sme sa dnes vybrali do Sakurami, ktoré sa nachádza na Rybnom námestí v Bratislave.



Na úvod Vás privíta moderný, dizajnový priestor v centre mesta, kde sa budete cítiť ako doma. Salón pôsobí od roku 20xxx  a m má bohaté so starostlivosťou o pleť, telo, vlasy a nechty. Návšteva salóna Sakurami predstavuje jedinečný zážitok, pri ktorom si oddýchnete, uvoľnite sa a zároveň vyskúšate efektívnu techniku ošetrenia, ktorá dodá vašej pleti potrebnú energiu. Na úvod sme absolvovali celotelovú masáž spojenú s lávovými kameňmi.

Masáž lávovými kameňmi je skvelý spôsob, ako zmierniť stres a úzkosť, zrelaxovať a uvoľniť napäté svaly a poškodené mäkké tkaniva, zvíťaziť nad nespavosťou a odstrániť nežiaduce toxíny z tela. O tom, že úľava prišla okamžite sme sa samy presvedčili. Po viac ako hodine relaxu sme sa presunuli do ďalšej miestnosti, kde sme absolvovali konzultáciu s odbornou diagnostikou pleti. Tá nám na úvod dôsledne diagnostikovala pleť a určila nám jednotlivé procedúry.

Ošetrenia v Sakurami Bratislava sú cenovo dostupné pre všetkých – či sa už jedná o aknéznú pleť alebo zákazníkov v zrelom veku. Súčasne tu nájdete aj čoraz populárnejšie ošetrenia pre pánov, ktorí nechcú zaostávať za svojimi nežnejšími polovičkami. Podstatou ošetrenia je presná diagnostika pleti, špeciálne šitá na každého zákazník. Samotné ošetrenie sa skladá z niekoľkých krokov: čistenie, píling a takto očistená pleť sa potom ešte mechanicky čistí.

Potom sa  pleť zregeneruje pomocou obnovujúcej látky v ampulke, séra a masky, a celé ošetrenie sa zakončí masážou tváre a dekoltu. Celé ošetrenie v trvá približne 1-1,5 hodinu. Skutočný efekt na pokožke zbadáte už po niekoľkých dňoch/týždňoch a pravidelným ošetrením môžete dosiahnuť “zázraky”. Chce to len trpezlivosť a odhodlanie, a vedzte, že Vaša pokožka sa Vám za to odvďačí . Viac informácií ohľadom kompletnej ponuky služieb nájdete na ich oficiálnej stránke www.sakuramibratislava.sk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov