Doprajte svojm telu relax pred Vianocami

Správna pravidelná starostlivosť o pokožku pomáha obnoviť jej prirodzenú rovnováhu, dodať jej zdravý vzhľad a príjemný pocit zo zdravej pokožky. Okrem toho má význam aj pre naše celkové zdravie a pocit pohody. Kvalitné produkty pomáhajú udržovať pokožku čistú, ošetrovať ju a zároveň ochraňovať pred vonkajšími vplyvmi ako studené podnebie, či dehydratácia. Takými produktami sú aj novinky v rámci sezónneho telového ošetrenia francúzskej značky Bernard Cassiere.


V salóne Bernard Cassiere objavíte zmyslové zážitky pre telo a necháte sa zlákať poznaním senzorických telových ošetrení, pozostávajúcich z nádherných vonných esencií. Každé sezónne ošetrenie je špecializované a zároveň ponúka maximálny relax a uvoľnenie zmyslov s jemnou aromatickou vôňou, garantujúcou únik z reality do sveta pohody a pokoja. Sezónne telové ošetrenie je túto zimu inšpirované divokým mangom a cupuacu maslom.


Divoké mango má veľmi dobré hydratačné, zjemňujúce a upokojujúce vlastnosti. Je perfektné na zlepšenie pohodlia pokožky, chráni ju a vytvára na povrchu mäkký film bez akýchkoľvek lepivých pocitov. Naopak maslo cupuaçu pokožku zvlhčuje, vyživuje a zjemňuje. Celé telové ošetrenie trvá približne 1 hodinu a okrem vyhladenia pomocou špeciálneho pílingu, vyživuje a hydratuje pokožku tela. Po ošetrení budete odchádzať zo salóny dokonale zrelaxovaná a plná novej energie.



So starostlivosťou o pokožku môžete pokračovať aj doma prostredníctvo produktov, ktoré sa dajú zakúpiť priamo po ošetrení v salóne. My Vám odporúčame napr. telový olej z rovnakej rady, ktorý svojou ľahkou a krémovou textúrou zanechá Vašu pokožku jemnú a komfortnú. Jedenkrát týždenne môžete použiť taktiež telové mlieko s podmanivou vôňou, ktorý zahalí pokožku do zamatovej jemnosti.

Vedzte, že keď budete používať prípravky dôsledne a pravidelne, Vaše telo sa vám za starostlivosť odvďačí. Viac informácií ohľadom kompletnej ponuky služieb, telových ošetrení ako aj o jednotlivých prípravkoch Bernard Cassiere nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.bcparis.sk/.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov