Ako na pomarančovú kožu?

Celulitída je problémom, s ktorým bojujú milióny žien po celom svete. Ako ju úspešne zredukovať a dosiahnúť pružnejšiu pokožku a stratiť pár centrimetrov z objemu? Oslovili sme odborníkov na slovo vzatých zo štúdia lekárskej kozmetiky Cosmed v Bratislave, aby poradili nielen nám, ale aj ostatným ženám ako s celulitídou zápasiť a tento neľútostný boj aj vyhrať. V nasledujúcom článku Vám predstavíme procedúru prístrojom Exilis Elite, ktorá sa zameriava na odstránenie celulitídy a zúženie obvodu, a ktorú sme v Cosmede absolvovali.


Prístroj Exilis Elite alebo inak povedané Termolifting patrí k absolútnym a revolučným novinkám pomocou ktorých vedia odstrániť nepeknú celulitídu, tukové vankúšiky, vyhladiť vrásky obnovením tvorby kolagénu vďaka rádiofrekvecii a zredukovať podbradok. Ide o neinvazívnu formu, kombináciu rádiofrekvencie a ultrazvuku. Potešíme vás, lebo riešenie vášho problému je s pomocou tohto prístroja rýchle a efektívne.


Odporúča sa absolvovať minimálne 4 – 6 sedení, po procedúre prijať dostatočný objem tekutín a kombinovať ju napr. s rázovou vlnou a lymfodrenážou. Ošetrenie pôsobí v hlbšej vrstve tuku. Vrchnú vrstvu kože chladia aplikátorom, čím sa teplo dostane do hlbšej vrstvy tuku. Tuk sa rozkladá na menšie jednotky, ktoré postupne zanikajú.

Pomocou špeciálnej hlavice dochádza k rovnomernému zahrievaniu vnútornej vrstvy pokožky, čo vedie k jej okamžitému napínaniu. Do pokožky sa dostáva kontrolované množstvo rádiofrekvenčnej energie a zahrieva veľké množstvá kolagénu v hlbších vrstvách kože a jej podkožných vlákien. Vonkajšia vrstva kože je ochladzovaná pomocou kryochladenia. Po pár ošetreniach sa v pokožke vytvorí nový kolagén, ktorý kožu ešte viac vypne. 

Výhodou ošetrenia je nielen maximálna efektivita, ale predovšetkým žiadna bolestivosť. Počas ošetrenia som mala pocit skôr intenzívnejšej masáže, ktorá prekrvila moje ochabnuté partie na. Exilis Elite pracuje pomocou ultrazvuku, ktorý prekrvuje kožu,  čím sa dosahuje vyhladenejší vzhľad.  Dĺžka ošetrenia záleží od rozsahu problematickej plochy, na tvári a podbradku je to približne 7 minút, u stehien okolo 15tich.

Po absolvovaní 4 sedení bola celulitída na mojich stehnách o 75% menej viditeľná a zároveň som stratila 3 cm z objemu. 


Vysokú odbornosť lekárov, špičkové technické vybavenie, najmodernejšie lasery a záruku kvality v poskytovaní služieb nájdete v  Cosmede v Bratislave. Viac informácií ohľadom jednotlivých procedúr a ošetrení, ktoré poskytujú nájdete na ich webovej stránke https://www.cosmed.sk/, môžete sa tiež stať ich fanúšikmi na Facebooku https://www.facebook.com/cosmedsk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov