Venujte svojmu telu správnu starostlivosť ‒ jednoducho

Predstavujeme sériu Wellness by Oriflame. Produkty, ktoré vám pomôžu udržiavať správne množstvo vitamínov, minerálov i ďalších prospešných látok, a to aj v dnešných hektických časoch. Mnoho vitamínov, minerálov a ďalších dôležitých látok nájdeme v bežnej strave, ale niekedy je dôležité zaradiť ich do svojho jedálnička aj vo forme doplnkov stravy. Väčšina z nás napríklad neprijíma dostatočné množstvo bielkovín. 

Séria vitamínov, minerálov i vyvážených doplnkov výživy Wellness by Oriflame je inšpirovaná švédsku prírodou a vyvinutá v spolupráci so špičkovými vedcami. Veľmi jednoduché použitie a prírodné zloženie z nej robia ideálneho spoločníka moderných žien aj mužov. 

Vytvorte si vlastný rituál zdravého životného štýlu 

Najzásadnejší je denný prísun dôležitých živín. Wellness Pack pre ženy i Wellness Pack pre mužov obsahuje všetko potrebné pripravené v 21 kompaktných balíčkoch, ktoré si so sebou môžete jednoducho vziať na cesty alebo len tak do kabelky. V každom balíčku nájdete kombináciu 12 vitamínov a 10 minerálnych látok, omega-3 mastné kyseliny z vysokokvalitného rybieho tuku, výťažok z čučoriedok a mikroriasy, a to v štyroch malých pilulkách. Jedno balenie vám vydrží tri týždne. 



Okrem týchto základných vitamínov a minerálnych látok obsahujú jednotlivé balenia aj väčšie množstvo zložiek, ktoré sú dôležité pre správne fungovanie ženského aj mužského organizmu. Ženy potrebujú viac kyseliny listovej, železa a vápnika, mužský organizmus, naopak, ocení väčšie množstvo horčíka, selénu a zinku.

Omega-3 mastné kyseliny priamo súvisia s prevenciou a liečbou kardiovaskulárnych ochorení a znižujú riziko infarktu. Majú tiež protizápalové účinky, pozitívne ovplyvňujú zrak, kosti a kĺby, pomáhajú pri nespavosti a u diabetikov zlepšujú metabolizmus inzulínu a glukózy v tele,“ vymenúva časť blahodarných účinkov omega-3 mastných kyselín interná lekárka MUDr. Timea Kovácsová.

Astaxantín je výťažok z čučoriedok a mikroriasy a patrí k najsilnejším antioxidantom na svete. Jednou z jeho základných vlastností je podpora aktivity a rýchleho množenia širokého spektra imunitných buniek a imunoglobulínu. Podľa niektorých štúdií práve táto látka podporuje imunitné funkcie, ktoré zvyšujú odolnosť proti rakovine. Navyše je silným antioxidantom, ktorý spomaľuje procesy starnutia pleti.

Uponáhľaný životný štýl nie je dôvodom na kompromisy 

Ak ráno nemáte času nazvyš, a napriek tomu by ste uvítali plnohodnotné raňajky, urobte si na cestu alebo po príchode do práce nápoj Natural Balance, ktorý vám dodá vysokokvalitný proteín z hrášku a srvátky a tiež vlákninu z jabĺk, cukrovej repy a šípok. Vybrať si môžete z troch klasických príchutí: jahodovej, čokoládovej alebo vanilkovej. Ideálne je doplniť ho obľúbeným ovocím alebo jogurtom, prípadne ho s ovocím jednoducho rozmixovať a vypiť ako smoothie. V každom balíčku nájdete 21 porcií.   

Pracujete v zhone a zdá sa, že obed zase nestihnete? Skúste jednu z polievok Natural Balance, ktoré sú za chvíľku pripravené a je možné doplniť ich napríklad žitným chlebom. Špargľová aj paradajková polievka s bazalkou majú nízky obsah tukov a vysoký obsah proteínov pochádzajúcich z troch rastlinných zdrojov – z hrášku, sóje a zo zemiakov. Jedno balenie obsahuje 21 porcií polievky.

A pretože je vždy lepšie byť pripravený aj na nečakané situácie, určite si nezabudnite do kabelky, tašky alebo šuplíka v práci dať jednu z tyčiniek Natural Balance. Sú skvelou a vyváženou desiatou alebo keď na vás príde hlad či neodolateľná chuť na sladké – kedykoľvek a kdekoľvek.
V jednom balení nájdete 7 tyčiniek.  

Novinkou je čokoládová tyčinka Natural Balance, ktorá obsahuje 100 % prírodných surovín,  medzi nimi aj 10,7 g kvalitného proteínu, 5,8 g vlákniny, veľa kúskov čokolády a kakaových bôbov – a aj napriek tomu má len 120 kalórií a vďaka nízkemu glykemickému indexu zasýti  naozaj nadlho.   

Všetky produkty nájdete na e-shope Oriflame

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov