Byť trendy môžete aj vďaka okuliarom

Rovnako ako oblečenie, tak aj okuliare podliehajú určitým módnym trendom. Čoraz populárnejším sa v poslednom období stávajú veľké a výrazné sklá s hrubými rámami. Okrem rámov môžete staviť aj na farby, klasickú čiernu alebo šedú však nezabudnite nahradiť výraznejšími odtieňmi. Ak sa Vám výraznejšia farba rámov máli, siahnite napríklad po extravagantných tigrovaných vzoroch.






Dioptrické okuliare sa stávajú módnym hitom, ktorý z Vás spraví unikát. O ich popularite svedčí fakt, že aj ľudia, ktorí okuliare nikdy nenosili a nepotrebujú ich, sa rozhodli si ich zaobstarať. O tom, aké okuliare sú momentálne najžiadanejšie sa presvedčite v reportáži, ktorú sme zrealizovali v spolupráci s Optikou M v Devínskej Novej Vsi.


Osvedčenou klasikou sú stredne veľké sklá a plný rám. Ak pri výbere nedbáte veľmi na štýl, ale na tú správnu veľkosť, všimnite si, či nepresahujú hranu vášho obočia a na spodnej strane zase kontakt s lícom. Cieľom dioptrických okuliarov však nie je len celkový dojem, ale predovšetkým ich funkčnosť a korekcia zraku. Nechajte sa preto inšpirovať naším výberom.




V tejto chvíli azda najtrendovejší štýl, ktorý si húfne zamilovali obe pohlavia sú tzv. lenonky. Je to rýdze retro, no omnoho univerzálnejšie ako to na prvý pohľad vyzerá. Okrem nich sú to potom tenké rámy pripomínajúce drôty, ktoré najlepšie vyzerajú v zlatej alebo striebornej a pomáhajú zvýrazniť takmer akýkoľvek typ tváre. 





Za zapožičanie dioptrických okuliarov ďakujeme OptikeM, ktorá ponúka možnosť výberu okuliarov v kamennej predajni v Devínskej Novej Vsi ako aj novinku prostredníctvom online obchodu.



Na výber máte zo širokej ponuky dámskych a pánských modelov, ako aj slnečných okuliarov. Okrem dioptrických okuliarov pre seba nezabudnite ani na svojich najmenších. Pestrofarebné rámy sa dozaista zapáčia každému školákovi a môžu byť aj vhodným darčekom k narodeninám. Viac informácií nájdete na ich oficiálne stránke alebo na sociálnych sieťach


V spolupráci s Optikou M sme pre Vás pripravili súťaž o rám dioptrických okuliarov (pánske alebo dámske) podľa vlastného výberu v hodnote 150,- €. Stačí ak do 15. októbra odpoviete na otázku ako dlho pôsobí optika na slovenskom trhu na adresu redakcia@lifefashionfood.net. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov