Exotická vôňa sezónneho ošetrenia Sothys Paris

Opäť sa nám blíži, pre niekoho obľúbené obdobie roka - zima a sním spojená zvýšená starostlivosť o našu pokožku a pleť. Tá je často vystavená výkyvom počasia, prechodu zo zimy do tepla, do suchých a vykúrených priestorov, čo sa zvykne prejavovať šupinkami, ale aj tvorbou nadmerného kožného mazu. Milé dámy, nemusíte sa však obávať, aj tentokrát máme pre Vás rýchle a jednoduché riešenie - vyskúšajte novú sezónnu okysličujúcu tvárovú kúru od francúzskej značky Sothys Paris.  

Tohtoročná edícia jeseň - zima 2022/23 je určená predovšetkým tým, ktorí hľadajú ošetrenie výnimočné na detoxikáciu, okysličenie a rozžiarenie pleti. Ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti a špeciálne je vhodné pre pleť, ktorá stráca žiarivosť, je mdlá a unavená. Samotnou čerešničkou na kúre je exotická kombinácia vôní goji-pomaranč, ktorá vás zmyslami zavedie do exotických krajín. Počas 45 - minútového ošetrenie si tak užijete produkty obsahujúce extrakt z bobúľ goji, ktorý pleť revitalizuje a extrakt z pomaranča, ktorý pôsobí ako antioxidant a tonizuje pleť. 

Obnovu pleti a jas následne prinavráti ružový íl, ktorý je navyše bohatý na minerálne zložky, čistí a detoxikuje pleť. Karitové maslo pleť dostatočne regeneruje a vyživuje. Počas ošetrenia si oddýchne nielen Vaše pleť, ale aj vy a počas najbližších zimných mesiacov bude zaručene žiariť. Celkový efekt môžete ešte podporiť prostredníctvom domácej starostlivosti. Tá sa skladá z nasledovných produktov: 

VÝŽIVNÝ BALZAM NA PERY

Dopraje Vašim perám jemnosť a pohodlie po celý deň. Jeho topiaca sa textúra vyživuje, chráni a vylepšuje vzhľad pier v jedinom kroku. 

DOKONALÝ ČISTIČ TVÁRE

Vďaka svojej jedinečnej textúre sa tento čistiaci krém pri kontakte s pokožkou premení na bohatú a jemnú penu. Obohatený o vitamínmi nabitý pomarančový extrakt a antioxidačné bambucké polyfenoly zbavuje pleť nečistôt pre viditeľne vyčistenú a detoxikovanú pleť. Póry sa stiahnu, tvár sa prečistí a rozžiari.

HYDRATAČNO-OCHRANNÉ SPRCHOVÉ MLIEKO

Dokonalý a praktický krok pre jemnú, hydratovanú pokožku, ktorá sa necíti napnutá, keď vyjdete zo sprchy. Jeho zloženie je bohaté a voňavé, spája výhody regenerácie bambuckého masla a zmäkčujúceho hroznového oleja s vitamínmi nabitým extraktom z bobúľ goji.

A čo dodať na záver; vedzte, že Vaša pleť sa Vám o dlhodobú a dôslednú starostlivosť odvďačí. Bude pôsobiť jemne a žiarivo a popritom bude dostatočne hydratovaná. Viac informácií o produktoch Sothys Paris, ale aj kompletnej ponuke výrobkov nájdete na ich stránke

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov