Botoxová kúra na vlasy

Kvôli obrovskému záujmu zo strany našich čitateliek sme sa rozhodli vyskúšať tzv. botoxovú kúru na vlasy. Takzvaná je v tomto prípade príznačne nakoľko sa v skutočnosti nejedná o botox. Ide o molekulu Intra-Cylane, ktorá sa nachádza vo vlasovej rade Fiberceutic spoločnosti L´Oréal, a vďaka ktorej získa vlas stratený objem. Táto zložka umožňuje preniknúť do samotného vlasového vlákna a pri zmiešaní sa s vodou ho následne spevní a regeneruje. Ale poďme pekne po poriadku.



Botoxová kúra na vlasy je určená pre všetky vekové kategórie, ale predovšetkým zákazníčkam, ktoré majú poškodené vlasy častým fénovaním a odfarbovaním prezradila nám Silvia Virágová zo salóna krásy LS. Výhodou tejto kúry je fakt, že vydrží  6 - 10 umytí a dokážete ju zvládnuť aj doma. Samy rýchlo spozorujete, že vlasy sú menej krepovité, viac spevnené a hebké na dotyk. Obrovskou devízou je najmä zväčšení objem, ktorý získate okamžite po aplikácií.

Celý postup trva približne hodinu a štvrť, takže to pokojne stihnete aj cez obednú prestávku. Najprv Vám umyjú vlasy šampónom L´Oréal Fiberceutic, potom do nich kaderníčka vmasíruje špeciálnu ampulku pomocou injekčnej striekačky z rovnakej rady a následne Vám aplikuje masku, ktorú nechá pôsobiť približne 5 minút. Vlasy opláchne, vysuší a upraví a Vy môžete ísť opäť do práce. Celá takáto botoxová kúra Vás vyjde na 16,90 EUR.


Salón krásy LS sa nachádza na Dunajskej 66 v centre Bratislavy a okrem botoxovej kúry na vlasy, ktorú sme mali možnosť vyskúšať ponúka aj iné. V poslednej dobe sa ako veľmi populárna metóda pre suché a poškodené vlasy stáva keratínová kúra pomocou Steampod parnej žehličky na vlasy. Pre viac informácií o jednotlivých kúrach a objednávky, neváhajte kontaktovať salón krásy prostredníctvom ich webovej stránky
www.salonkrasyls.sk alebo na telefónnom čísle 0915 986 162. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov