15. ročník Plesu v opere

Ples v opere je jednou z naj-prestížnejších udalostí spoločenského a kultúrneho života na Slovensku a tohto roku oslavoval svoje 15. Výročie. Je spojením nielen elegancie, kultúry, ale aj dobročinnosti čoho dôkazom je fakt, že od vzniku tohto podujatia sa podarilo vyzbierať úctyhodný 1 milión EUR. Viac ako 600 hostí sa prišlo zabaviť do historických priestorov budovy Slovenského národného divadla a záštitu nad podujatím prevzalo samotného hlavné mesto Bratislava.


Hlavnou hviezdou večera bol 48-ročný britský spevák a skladateľ Rick Astley, ktorý úderom na gong otvoril prestížne podujatie. Krátko pred polnocou vystúpil v sprievode kapely na pódium a zaspieval svoje najznámejšie skladby ako Never Gonna Give You Up, Take Me To Your Heart či Whenever You Need Somebody. Podobne ako na piatkovej tlačovej konferencií pôsobil samotný spevák uvoľnením dojmom a svoje vystúpenie si užíval.


Jubilejný ročník plesu v opere bol venovaný slovenskej populárnej hudbe, a preto sa na pódium predstavili interpreti ako Meky Žbírka, Mária Čírová, Anita Soul, Robo Opatovský či skupina Hex. Prítomní hostia z kultúrneho, politického či športového života sa zabávali do skorých ranných hodín a okrem skvelých hudobných vystúpení si pochutnali aj na jednotlivých gastronomických špecialitách. Dámy sa predviedli v nádherných róbach od slovenských a zahraničných módnych návrhárov a v nasledujúcej galérií Vám predstavíme tie modely, ktoré nás zaujali najviac. 


Jeden z najelegantnejších modelov predviedla známa fotografka Petra Ficová. Jej biely model poukázal na fakt, že v jednoduchosti je krása. Celkový dojem dotváral krásny make-up a prirodzené vlny, ktoré sú in túto sezónu. 


Riaditeľka Fashion TV Czech & Slovak Gabriela Drobová zaujala v sexi modele libanonského návrhára Zuhaira Murada. Gabika je známa svojím exkluzívnym vkusom, ktorý taktiež doplnil výrazný make-up a lodičky značky Dior. 


Partnerka Borisa Kollára, Andrea Heringová stavila tento rok na netradičný model z dielne Jany Pištejovej a Borisa Vrzalu. Extravagantná potlač na šatách bola doplnená o mená jej troch detí a nápadne pripomínala svadobný model Angeliny Jolie. Nám sa páčil najmä fakt, že na rozdiel od ostatných dám predviedla niečo, čo sme od nej nečakali. 


Za najkrajšie šaty sme vybrali model moderátorky plesu, herečky Moniky Hilmerovej, ktoré pochádzajú z dielne Veroniky Hložníkovej. Blondínky nesmierne pristane námornícka modrá a Monika zvolila k šatám aj vhodný make-up a účes. Pre nás absolutná jednotka plesu. 


Bývala primátorka Starého Mesta Tatiana Rosová vedela vždy zaujať a inak tomu nebolo ani tento rok. Na plese v opere sa predviedla v extravagantnom modeli doplnenom o pávie perá. Vzhľadom k jej veku by sme jej odporúčali niečo decentnejšie, ale v jej prípade sa kreativite asi medze nekladú. 



Pani Mária Reháková, riaditeľka Star Production nás tiež zaujala nádhernými striebornými čipkovanými šatami z dielne Jany Pištejovej. Pani Reháková môže ísť svojou eleganciou príkladom ostatným dámam vo svojom veku. Musíme sa priznať, že sme ju ešte nevideli zle oblečenú. 

Zdroj: Orange 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov