Katy Perry vystúpi už čoskoro v Bratislave

The Prismatic World Tour je v poradí tretím koncertným turné americkej speváčky Katy Perry, ktoré sa začalo v máji 2014 koncertom v Belfaste.  Po obrovskom úspechu koncertov vo Veľkej Británií, pokračovalo turné v USA, Kanade, Mexiku, Austrálií a časť z predaja lístkov bola venovaná UNICEF na dobročinné účely. Nadšené recenzie nielen od fanúšikov, ale aj kritikov podporili samotnú speváčku, ktorá sa rozhodla pokračovať a svoju veľkolepú šou predstaví v tomto roku aj svojím európskym fanúšikom, kde vystúpi v 18 krajinách.



Ako sme spomenuli turné zožalo obrovský aplauz na medzinárodnej scéne a stalo sa tak speváčkiným najúspešnejším do dnešného dňa. Fanúšikovia sa môžu tešiť na jej vystúpenie 27. februára 2015 v bratislavskej Slovnaft Aréne. Na koncerte predstaví Perry piesne zo svojho tretieho štúdiového albumu s názvom PRISM, ktorý vyšiel v roku 2013. Ten debutoval na prvom mieste rebríčka iTunes v 97 krajinách a nahrávka dosiahla rekord v predajnosti.

O tom, že sa je naozaj na čo tešiť, svedčí aj fakt, že speváčka bola vybraná ako hlavná učinkujúca počas polčasu slávneho Super Bowlu. Rodačka z Kalifornie priznala, že má pre fanúšikov pripravené aj prekvapenia v podobe špeciálnych hostí ako Lenny Kravitz a množstva farebných kostýmov, ktorými je známa. Ako sama povedala je množstvo príchutí zmrzliny, ale ona je úplne iná. Lístky na jej slovenský concert si môžete zakúpiť na stránke http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava/buy

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov