Hviezdou Plesu v opere bol Rick Astley

Charizmatický britský spevák sa predstavil v piatok večer pred zástupcami médií na tlačovej konferencii v bratislavskom hoteli Carlton. Prítomní novinári sa dozvedeli nielen o jeho hudobnej kariére, ale aj vzťahu k rodine a plánoch do budúcnosti. Azda najznámejšou skladbou Ricka Astleyho je pieseň Never Gonna Give You up,  ktorá sa udržala na vrchole britskej hitparády 5 týždňov. V roku 2008 sa opätovne dostala do povedomia vďaka internetovej senzácií Rick-rollingu.

Zdroj: Orange

48-ročný spevák s výzorom mládenca pôsobil uvoľneným dojmom aj napriek dlhej ceste autom. Ako je známe, spevák má panický strach z lietania, preto sa na svoje koncerty v rámci Európy presúva práve autom. Výnimkou sú koncerty mimo Európy ako napr. jeho posledné vystúpenia v ďalekej Austrálií.  V Bratislave sa zdržal len krátko, lebo na druhý deň po plese mal namierené do Amsterdamu, kde spolu s manželkou vyzdvihli dcéru a odviezli ju do Kodane, kde práve študuje.

Rick mal na poslednú návštevu Bratislavy príjemné spomienky, a aj preto rád prijal ponuku organizátorov zúčastniť sa ako hlavná hviezda večera prestížneho Plesu v opere. Sám priznal, že sa teší na koncert v historických priestoroch budovy SND, a že v porovnaní s ostatnými vystúpeniami to bude mať svoje čaro. Okrem priestorov ho nadchol aj samotný fakt, že sa jedná o charitatívne podujatie a to mu je veľmi blízko nakoľko sa pravidelne zúčastňuje podobných akcií.

Rick nám s úsmevom zapózoval, zdroj: autor

Úderom na gong sa v sobotu večer stál prvou mužskou hviezdou, ktorá slávnostne otvorila jubilejný ročník plesu. Spevák na piatkovej tlačovej konferencií spomenul, že si kúpil nový frak a tiež vtipne poznamenal, že ho možno uvidíme tancovať, ale to závisí na tom, aký dobrý bude alkohol. V závere Rick spomenul svoje hudobné plány do budúcnosti, ktoré zahŕňajú prípravu nových piesni a koncertné turné v Japonsku, Južnej Amerike a Austrálií. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov