Carnevale Italiano


Taliansko – slovenská obchodná komora zorganizovala pre svojich členov, priaznivcov a širokú verejnosť tradičný taliansky karneval, ktorý sa konal posledný fašiangový večer v klube Loft, Bratislava



Už pri príchode ste mali pocit, že ste sa ocitli vo večerných Benátkach, nakoľko nielen na tvárach dám, ale i pánov boli všade prítomné typické benátske masky, ktoré robia tento svetoznámy taliansky karneval výnimočným. Keďže sa karneval konal na Slovensku, mohli ste samozrejme stretnúť aj Vílu Amálku, či  slovenského hokejistu alebo Jánošíka.


Nechýbala typická talianska pohostinnosť, kde ste mohli ochutnať rôzne šunky, salámy, syry, sušené paradajky a tiež sladké dobroty,  ktoré sú tradičným pokrmom fašiangov. Čerešničkou na torte bolo typické prosecco a tiež znamenité talianske vína.


O dobrú náladu sa počas večera starala známa talianska skupina Playa Desnuda. Tá roztancovala nadšených zabávajúcich všetkých vekových kategórií v rytmoch sky a reggea a tí, ktorým sa ešte nechcelo ukončiť tento úžasný večer pokračovali vo víre tanca s DJ Knockout-om až do neskorých ranných hodín. Atmosféru talianskeho karnevalu máte možnosť vidieť na nasledujúcich fotkách. 






Dovidenia nabudúce pri akciách, ktoré bude obchodná komora v budúcnosti usporadúvať
http://www.camitslovakia.sk/camera-di-commercio-italo-slovacca.tab.it.aspx

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov