Pure Coco kokosová voda

Nedávno sme mali možnosť vyskúšať jednu z noviniek na trhu, Pure Coco. Jedná sa o 350ml plechovku s kokosovou vodou a na rozdiel od tradičných kokosových vôd, na ktoré sme zvyknuté sa vyznačovala jemnejšou chuťou kokosa. Zaujala nás najmä svojou sladkou príchuťou. Jednou z obrovských výhod je, že neobsahuje žiadne umelé sladidlá, takže si môžete vychutnať prirodzenú chuť kokosa. Vedeli by sme si ju predstaviť nielen ako osviežujúci nápoj, ale taktiež ako prísadu do varenia. A čo to vlastne Pure Coco je...........

Pure Coco je 100% kokosová voda získaná z mladých zelených orechov z Filipín. Kokosová voda je jedným z najväčších zázrakov tejto planéty. Voda sa do škrupiny dostáva dlhou cestou cez vlákna stromu, je bohatá na minerálne látky, neobsahuje tuk ani cholesterol. Vďaka prirodzenej rovnováhe draslíka a sodíka hydratuje lepšie, ako športové nápoje, napomáha správnemu spaľovaniu a rýchlejšiemu chudnutiu a výrazne posilňuje ľudskú imunitu.



Kokosová voda je ideálnou variantov pre ľudí, ktorí majú radi šport a vyhľadávajú prírodnú cestu hydratácie a doplnenie energie. Pure Coco sa piť pred, počas a po cvičení, telo tak získa prírodnú energiu pre ten najlepší výkon. Po cvičení vás kokosová voda dostatočne hydratuje a napomôže regenerácií organizmu. Pokiaľ športujete, tak kokosová voda, by nemala chýbať vo vašej domácnosti. Kokosová voda je veľmi populárna u športovcov na celom svete. Pijú ju nielen bežci a atléti, ale všetci športovci, ktorí vyhľadávajú 100% prírodnú cestu k hydratácií a doplnenia energie.

Prečo práve kokosová voda?

Imunita: Kokosová voda obsahuje veľké množstvo kyseliny laurovej, ktorá má anti-bakteriálne a anti-virusové účinky. Pôsobí teda ako obrana proti chorobám a posilňuje ľudskú imunitu.

Antiageing efekt: Kokosová voda je najbohatším prírodným zdrojom cytokininov. Cytokininy pôsobia proti starnutiu buniek a tkanív. Bunky ošetrené cytokinínmi vyzerajú mladšie a nepodliehajú prirodzeným degeneratívnym zmenám. Cykotiníny majú tiež proti rakovinotvorné a proti trombolické účinky.

Zrýchluje matabolizmus: Kokosová voda môže nahradiť prípravky na chudnutie, vďaka vyváženým nutričným hodnotám, ktoré riadia hladinu cukru v krvi, má schopnosť zrýchľovať metabolizmus. Hladina cukrov v krvi nie je dôležitá len pre diabetikov, ale nás všetkých.

Podporuje činnosť ľadvín a močových ciest: Kokosová voda má močopudné účinky a podporuje činnosť ľadvín. Znižuje výskyt zápalu močového mechúra a doporučuje sa, ako prevencia proti ľadvinovým kameňom.



Pre viac informacii o Pure Coco, navstivte ich stranku http://www.purecoco.sk/.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov