Ovocne kytice



Yukka je nielen exotický názov firmy ponúkajucej kytice z čerstvého ovocia, ale skutočný zážitok pre očí a chuťové poháriky. Tím ovocných dizájnérov pracuje nepretržite 7 dní v týždni, aby dokázali uspokojiť aj náročnejšieho zákazníka.  Kytice sú vyrábané z čerstvého ovocia a niektoré druhy kytíc obsahujú ovocie namáčane v rôznych druhoch čokolád. Tieto originálne darčeky okamžite zaujmú každého, najma svojou pestrosťou a veľkosťou. 


Vybrať si môžete zo širokej palety kytic, v rôznych veľkostiach ako aj nápaditých bonbonier v čokoláde pre mlsné jazýčky. Vačšína kytíc je k dispozícii v 3 veľkostiach a skladá sa z šalátu lollo, jahod, ananásu, 2 druhoch melóna, hrozna, jabĺk a iného sezónneho ovocia.  Niektoré druhy ovocia ako sú hrušky sa v tomto prípade vôbec nepoužíva a tiež tu nenájdete marhule alebo broskyne. Kytice si môžete vyzdvihnúť priamo na pobočke v Bratislave, alebo využiť možnosť kuriéra. 


Majiteľka firmy Yulia Kazmina získala inšpiráciu na Ukrajine. Ukrajine. K ovocnému dizajnu má blízko aj napriek tomu, že pracovala na pozícií floristky, ale aj v štúdiu grafického dizajnu. V roku 2011 kontaktovala medzinárodnú firmu, ktorá sa tomu venovala, absolvovala školenie a kurz, ktorý trval niekoľko týždňov, kde sa naučila správne narábať s ovocím a čokoládou, spoznala všetky tajomstvá z výroby ovocných kytíc. Aj napriek tomu, že to nebolo náročné, vyžadovalo si to najmä potrebné nadšenie a vášeň. 


Yukka pôsobí na Slovensku od januára 2013 a veľmi rýchlo sa dostala do povedomia spotrebiteľov, najma vdaka originálnym nápadom na rôzne udalosti ako svatby, narodeninové oslavy, promócie. Po obdržaní objednávky sa kytica pripravuje z čerstvého ovocia a v prípade čokoládovej varianty aj so špeciálnej čokolády, ktorú si samy pripravujú. Ovocie dovážajú od dodávateľov predovšetkým z okolitých krajín ako Rakúsko, Maďarsko a pod. Pri príprave čerstve kytice je veľmi dôležité dohliadať na čerstvosť ovocia, lebo v prípadné faux pas by znehodnotilo kyticu, ale taktiež reputáciu firmy. Ovocie sa skladuje v špeciálnych chladničkách pri vopred určených teplotách a zákazník obdrží kyticu v pletennom košíku alebo v umelohmotnej farebnej nádobke.


Ak ste ešte nenašli originálny darček pre svojich blízkych, inšpirujte sa širokým sortimentom, ktorý Vám ponúka Yukka - ovocný raj. 















Pre viac informacií a objednávky Vašich ovocných kytíc a bonbonier, kontaktujte priamo firmu Yukka na stranke www.yukka.sk alebo čísle 02 2129 1990.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov