Chutné kytice


Minulý týždeň sme mali možnosť vyskúšať jednu z noviniek na trhu; kytice z čerstvého ovocia obalené rôznymi druhmi čokolády, orieškov a kokosu. Tento produkt nás zaujal od prvej chvíle nakoľko sa jedná nielen o jedinečný a atraktívny daček, ale aj potešenie pre chuťové bunky. Poďme pekne po poriadku....

Objednávka:
Kyticu sme sa rozhodli objednať si priamo v predajni Chutné kytice, ktorá sídli na Trnávke. Obchod bolo jednoduché nájsť aj vďaka detailnemu opisu na webovej stranke a označeniu v okolitých uliciach. Okrem osobného objednávania je tiež možnosť z pohodlia domova prostredníctvom internetu alebo telefonicky. Po príchode nás privítala majiteľka, ktorá nám ochotne zodpovedala naše zvedavé otázky týkajúce sa výroby kytíc a skladovania ovocia. Dala nám možnosť si vybrať zo širokého sortimentu ovocných kytíc ako aj ovocných bonbonier z čerstvého ovocia a belgickej čokolády. Pre zákazníkov, ktorí chcú hneď niečo ochutnať je možnosť zakúpiť si kusové ovocie obalené v čokoláde, ktoré majú priamo na predajni ako aj bonboniery so sušeným ovocím s dlhšiou trvanlivosťou. 



My sme sa napokon rozhodli pre kyticu s názvom Ovocná záhrada, ktorá je vhodná najma na oslavy alebo firemné rokovania pre 10 ľudí. Ku kytici je možnosť doobjednania balónikov v rôznych veľkostiach pri príležitosti narodenín alebo sviatku sv. Valentína ako aj nápisov v čokoláde alebo čísiel z ovocia. Vo vianočnom období je tiež možnosť objednania snehuliaka, ktorý je vyrobený zo sladkého melónu Piel de Sapo a bielej čokolády a posypaný kokosom alebo naopak na jar a Veľkú Noc je to motýl z ananásu poliaty v čokoláde a veľkonočné vajíčka z ovocia a čokolády čokolády- jednoducho aktuálnemu sviatku, či ročnému obdobiu. Objednané výrobky si vyzdvihnite priamo na predajni alebo využite služby osobného kuriéra, ktorá Vám firma Chutné kytice ponúka (objednávka nad 50 eur zdarma na väčšine územia Bratislavy). Ku všetkým produktom je možné napísať venovanie pre Vašu blízku osobu alebo poďakovanie, na kartičku, ktorá bude priložená ku kytici alebo bonboniere. 




Doručenie:
Kytica bola objednaná na 16. hodinu a kuriér s predstihom času oznámil jej doručenie telefonicky. Boli sme milo prekvapený servisom, nakoľko objednávame pomerne často a z vlastných skúseností máme z kuriérov skôr zmiešané pocity. Avšak kuriér z chutných kytic nás prekapil nielen svojou presnosťou ale najma prezentáciou; a čo bolo však najdôležitejšie, naplno využil moment prekvapenia obdarúvaného, ktorý vôbec netušil, že pre neho chýstame takéto prekvapenie. 


Výsledok ochutnávky:
Ovocná záhrada už od prvého momentu pútala všetkých zúčastnených najma svojou pestrosťou a originálným prevedením. Dlho sme to nevydržali a museli sme ju ochutnať. Obsahovala rôzne druhy ovocia ako ananásy v tvare hviezdic, 2 druhy melóna, hrozno, polmesiačiky pomarančov, kiwi, jahody v 3 druhoch čokolády (bielej, horkej a mliečnej) posypanej navyše orieškami na naše želanie a kokosom a celé to bolo zdobené karambolou. Ovocie bolo zapichnuté na špajdlách v ľadovom šaláte, ktoré umožňovali lahkú manipuláciu. Najviac sme sa tešili na ananás a jahody, ale úplne nás prekvapilo zelené jabĺčko v čokoláde, ktorého spojenie kyslosti so sladkou čokoládou vytvorilo úžasnú chuť na jazyku.  Kytica sa odporúča skonzumovať do 24 hodín od doručenia, ale ak ju potrebujete prevážať, pokiaľ ju uskladníte predtým v chladničke, vydrží aj dlhšie vzdialenosti. 



Chutné kytice sú skvelým darčekom pri oslavách narodením, blížiaciach sa sviatkov ako aj vhodnou výzdobou na svatby. Zaujmú Vás nielen svojou originalitou ale najma chuťou. Odporúčame Vám kombinaciu ovocia a čokolády, kde si každý príde na svoje. Vyzdvihujeme najma ochotu majiteľov pri výbere ako aj služby kuriéra. Tešíme sa na najbližšiu príležitosť kedy si Chutné kytice opať objednáme. Kytice si môžete objednať priamo na stránke www.chutnekytice.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov