3 dni, ktoré Vám zmenia život

The Journey® - Cesta sa v súčasnosti považuje za jednu z najúčinnejších alternatívnych metód liečenia tela, mysle a duše. Využíva sa už v 43 krajinách. Je uznávanou metódou, ktorú v Holandsku preplácajú zdravotné poisťovne, používajú ju lekári a psychológovia na celom svete, v centrách liečby rakoviny, závislostí, v centrách alternatívnej medicíny, vo väzniciach, vo firmách sa školí top-manažment, používa sa tiež v couchingu. Aj toto svedčí o jej mnohostrannom využití. Kto všetko stojí za touto metódou?  Áno, jedinečná žena menom Brandon Bays, ktorá zavíta už po tretíkrát na Slovensko a pod jej vedením sa bude konať v dňoch 25. - 27. októbra 2014 seminár v Bratislave.


Kto je Brandon Bays?
Svetovo uznávaná expertka na liečbu tela, mysle a duše, ktorá, vyvinula a stále zdokonaľuje túto metódu na základe osobnej skúsenosti. V roku 1992 bol u nej zistený tumor na maternici vo veľkosti basketbalovej lopty, ktorý si sama vyliečila za necelých sedem týždňov! Brandon využila všetky svoje znalosti a silnú vieru v prírodnú medicínu a holistickú liečbu. Využila všetko, čo vedela o výžive, fytoterapii, kineziológii, relaxáciách, riadených vizualizáciách, psychoneurologickej imunológii, neurolingvistickom programovaní, akupresúre a iridológii. A išla ešte oveľa ďalej! Hlbšie! Intuitívne načúvala múdrosti svojho tela a k prekvapeniu svojich doktorov sa kompletne vyliečila. Bez absolvovania operácie a použitia akýchkoľvek liekov. Uzdravila sa čisto prírodnou cestou vďaka tomu, že našla emocionálnu príčinu nádoru a uvoľnila všetku potrebnú silu na liečbu v sebe.

Čo je Cesta?
Cesta je pomerne jednoduchý návod, pomocou ktorého sa každý môže vydať na vlastnú cestu k uzdraveniu. Je návodom ako odkryť a vyliečiť bunkové spomienky, ktoré spôsobujú emocionálny a fyzický problém, a tým sa človek môže začať prirodzene uzdravovať.
Dielo Brandon Bays ocenili významní svetoví učitelia ako napríklad Deepak Chopra a Dan Millman, ktorý povedal: „Príbeh Brandon je dôkazom toho, že vo vnútri každého z nás existuje uzdravujúca sila“.

Cesta je v prvom rade výsledkom neutíchajúcej práce Brandon na samej sebe, vychádza z jej vlastnej skúsenosti a neustále vyvíja nové nástroje a objavuje nové možnosti. Pôvodnú prácu rozvinula do podoby, v ktorej ovplyvňuje všetky oblasti života. Jedinečné je, že Brandon učí, ako sa k nej môže každý sám dostať. Z Cesty sa stala silná zmes jedinečných nástrojov a jasného zistenia, že ľudský potenciál nemá hraníc. Bežní ľudia, bez ohľadu na vzdelanie, pohlavie, pôvod, národnosť, kultúru alebo vek používajú Cestu, aby úplne zmenili svoj život. 

Viac informácií o Brandon Bays a seminároch sa dozviete na stránke http://www.brandonbays.sk/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov