Bojujte proti poškodeným vlasom

Slnečné počasie a vidina blížiacej sa jari je ideálnym obdobím, aby sme sa popýšili svojou korunou krásy. Ak patríte k tým ženám, čo každoročne po zime bojujú s lámavými a poškodenými končekmi, my Vám poradíme ako dosiahnuť zdravé, silné a lesklé vlasy. Starostlivosti o vlasy sa venuje aj značka L´Oréal Professionnel, ktorá nedávno priniesla novinku na trh v podobe vynoveného radu ABSOLUT REPAID LIPIDIUM.


Absolut Repair Lipidium využíva nové technológie chrániace predovšetkým vnútorné vlákno vlasu, ktoré častým fúkaním a sušením vyschne, a tým sa vlas stáva krehkým a stráca svoju odolnosť. Zložky, ktoré sa nachádzajú v rade Lipidium okamžite vypĺňajú všetky zóny vlasu, vytvárajú izolačnú bariéru pre uzavretie potrebných živín a ochraňujú vlas povrchovou vrstvou proti externým vplyvom.

Počas uplynulého mesiaca sme testovali produkty z rady Lipidium: šampón, kondicionér/masku, sérum na rozštiepené končeky a termo ochranný krém. Už pri prvom použití šampónu v kombinácií s maskou sme postrehli, že vlas bol pri dotyku hebký a viac lesklý. Po umytí sme vlasy vysušili uterákom a pred fúkaním sme aplikovali termo ochranný krém po celej dĺžke vlasu. Na končeky sme naniesli sérum proti rozštiepeniu.


Výhodou všetkých produktov je, že sa nielen ľahko nanášajú, ale ich krémová textúra sa okamžite vstrebe a nezanechá mastný povlak. Okrem krémovej textúry sa vyznačujú aj príjemnou sviežou kvetinovou vôňou. Absolut Repair Lipidium môžete nájsť aj vo vybraných salónoch a kaderníctvach, ktoré ponúkajú 2 služby s použitím prípravkov. Prvou je fúkaná a druhou celková hĺbková rekonštrukcia vlasovej bunky.  

Pri fúkanej, sa vlasy umyjú, presušia uterákom a aplikuje sa Repair sérum, ktoré nechajú pôsobiť 5 minút. Po opláchnutí Vám nanesú sérum na rozštiepené končeky a vlasy upravia ako obvykle. Pri hĺbkovej rekonštrukcii sa používa parná žehlička Steampod. Pred použitím žehličky sa nanesie termo ochranný krém a vlasy sa presušia. Vďaka unikátnym účinkom pary naberú vlasy pevnosť a lesk. Na záver sa použije sérum na končeky.




Ideálne je absolvovať hĺbkovú regeneráciu vo Vašom salóne alebo kaderníctve a následne používať výrobky rady Absolut Repair Lipidium aj doma. Výsledky uvidíte už po niekoľkých použitiach. Ak aj Vy túžite po zdravých a lesklých vlasoch, ktorými sa budete pýšiť, neváhajte vyskúšať nový rad pre poškodené a lámavé vlasy od značky L´Oréal Professionnel. Viac informácií nájdete na ich stránke http://lorealprofessionnel.co.uk/ alebo na Facebooku https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.cz

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov