Jar v znamení pastelových farieb

Jarné počasie nám prináša radosť už niekoľko dní. So zmenou ročného obdobia prichádza aj zmena v líčení, teda predovšetkým v samotných farbách. Po tmavších, zemitých odtieňoch sa opäť vraciame k naturálnym farbám v kombinácií so svetlými pastelmi, ktoré dokážu rozjasniť nejednu tvár. Pleť bude vďaka nim pôsobiť žiarivejšie, zdravo a sviežo a týmto heslom sa riadi aj spoločnosť Make-up Studio, ktorá nám ukázala najnovšie jarné trendy v líčení.

Jarné líčenie Vanilla Sky Fusion 
Dominovať budú predovšetkým pastelové tóny levanduľovej a mätovej s ľahkým nádychom do bronzovo-zlatej. Trendom nasledovného obdobia budú make-upy s naturálnou krycou schopnosťou, aby pleť pôsobila prirodzene a žiarivo. V jarnej kolekcii s názvom Vanilla Sky Fussion od Make-up Studio nájdete očné tiene, rúže na pery, bronzery a laky práve v týchto odtieňoch. Vizážistka Lenka Kačiašvili nám vysvetlila ako správne kombinovať odtiene a dosiahnuť dokonalé jarné líčenie.


„Na pleť som naniesla základovú bázu pod make-up, aby sme hydratovali pleť a uzavreli póry, následne som naniesla kompaktný korektor, ktorý zakryl drobné nedostatky a celú pleť presvetlil. Použila som tekutý make-up s jemným krytím v tóne pleti.  Obočie som upravila do tvaru s použitím blond odtieňa, aby korešpondoval so svetlou farbou vlasov. Na strednú časť vrchného viečka som ako základ použila levanduľový matný tieň, vonkajší kútik oka som vyplnila mätovo-zelenou. Viečko som následne vytvarovala tmavým matným odtieňom. Spodné viečko som zvýraznila zlatým a vo vonkajšom kútiku čiernym tieňom. Do vnútra som použila svetlú krémovú ceruzku, ktorá potláča ružovkastú farbu viečka. Pre celkové zvýraznenie líčenia som oči v kútikoch rozžiarila trblietavým zlatým tieňom a naniesla špirálu. Na záver som použila svetlý levanduľový rúž a líčka zvýraznila v odtieni bizar bronze ´´ opísala celý postup Lenka Kačiašvili.

Celý postup líčenia a celkový vzhľad si môžete pozrieť na nasledujúcich fotkách












Make-up Studio sa nachádza v bratislavskej Eurovee na 1. poschodí a okrem širokej škály dekoratívnej kozmetiky ponúka možnosť profesionálneho líčenia na každodenné a spoločenské príležitosti. Prostredníctvom svojho školiaceho centra organizuje kurzy líčenia pre profesionálnych vizážistov. Viac informácií nájdete na webovej stránke www.makeupstudio.sk, kde majú aj svoj e-shop, cez ktorý si vybrané výrobky môžete priamo objednať. Sledujte ich tiež na Facebooku 
https://www.facebook.com/makeupstudioeurovea

Make-up Studio v bratislavskejEurovee




V spolupráci s Make-up Studio sme pre Vás pripravili súťaž o balíček dekoratívnej kozmetiky jarnej kolekcie Vanilla Sky Fusion. Do 6. apríla nám zašlite svoj názor na jarné líčenie, ktoré sme Vám predstavili spolu s Vašimi kontaktnými údajmi a my vyžrebujeme jedného šťastného výhercu. 

Name
Email *
Message*

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov