Narodeninová oslava otvorila Pohodu

Okamih, na ktorý mnohí fanúšikovia čakali niekoľko mesiacov konečne nastal. Krátko po 15tej hodine otvorilo svoje brány trenčianske letisko, aby privítalo účastníkov 19. ročníka najväčšieho festivalu na Slovensku – Bažant Pohoda. Line-up tohtoročnej Pohody je vskutku pestrý; Manu Chao, Bjork, Franz Ferdinand & Sparks či zástupcovia domácej hudobnej scény ako Para, Korben Dallas a ďaľší…



Jedným z neoficiálnych mott festivalu je oslava života a nikdy nekončiaca párty a inak tomu nebolo ani pri otvorení 19. ročníka. Ako prvá vystúpila na hlavnom Bažant stagi kapela Para na čele s Laskym, ktorá pri tejto príležitosti oslávili 20 rokov na hudobnej scene. Publikum dostali do varu svojimi hitmi ako aj zaujímavými aranžmá.



Po nich pokračovala narodeninová oslava v podaní zoskupenia Bez Ladu a Skladu, ktorý oslavoval svoje 30 výročie. Na bubnoch ich doprevádzal súčasný primátor Trenčína Richard Rybníček, ktorý je známi svojou vášňou pre hudbu. Najväčším ťahákom prvého večera bolo vystúpenie speváka s exotickými koreňami Manu Chao, ktorý predviedol energickú šou.




Atmosféra počas viac ako 2 hodinového vystúpenia bola fantastická a samotný účinkujúci sa len ťažko lúčil s publikom. O jeho bezprostrednosti svedčí aj fakt, že ako jediný z účinkujúcich sa rozhodol prespávať na letisku v blízkosti organizačného tímu. Viac informácií z tohtoročnej Pohody nájdete na stránke http://www.pohodafestival.sk ako aj na Facebooku https://www.facebook.com/pohoda.festival.

Zdroj foto: Instagram 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov