Zážitky, ktoré si zapamätáte navždy

Žijeme v dobe, ktorá si vyžaduje zachytávať život a zážitky takmer neustále. Mobilné telefóny, ktoré máme pri sebe nám umožňujú zdieľanie s priateľmi avšak nevydáme sa s nimi na zjazd do prašanu a ani sa nebudeme môcť potápať. Na to existujú tzv. akčné kamery, za ktorých popularitou stojí kombinácia kvalitného HD obrazu a veľmi odolného obalu.


Takouto kamerou je aj X150 Wifi Pro-Action kamera od australskej firmy Kaiser Baas, ktorá je predurčená na natáčanie rozmanitých športových aktivít so stupňom extrémizmu. Navyše si ju môžete pripevniť na lyžiarsku helmu, volant bicykla alebo na samých seba. Súčasťou kamery je aj vodotesný obal, s ktorým sa budete môcť potápať do hĺbky 30 metrov.

Akčné kamery sú skvelým spoločníkom na výlety, do adrenalínových situácií ako aj v absolutnom extréme. X150 Wifi Pro-Action kameru využijete pri cyklistike alebo výlete a výborne poslúži aj na palubnej doske aute, kde zaručí, že Vás nikto krivo neobviní zj dopravnej nehody. Ďialkové ovládanie prostredníctvom hodiniek a Wi-Fi robia z tejto kamery to naj pre výber výkon/cena.



Z nenáročného výletu sa postupne presúvame do situácií, kde sa Vám zrychľuje dych. Video štandard v tejto kamere je schopný rozchodiť aj hrozivé pády a kvalitný obray pokryje potreby väčšiny adrenalinových nadšencov.  2.7 k rozlíšenie a schopnosť slo- mo robí z X150 Wifi Pro-Action dokonalého spoločníka.

Firma Kaiser Baas sa riadi dvomi filozofiami: inovácia a zábava. V ich sortimente nájdete širokú ponuku produktov spotrebnej elektoniky, drony, media prehrávačke, akčné a adrenalínové kamery a mnohé ďalšie.  V súčasnosti majú zastúpenie na Novom Zélande, Singapure, Spojených arabských emirátoch v Európe.




V spolupráci s firmou Kaiser Baas sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 29. februára pošlete správnu odpoveď na otázku, kde bola založená firma Kaiser Baas: redakcia@lifefashionfood.net hráte o akčnú kameru X150 Wifi v hodnote 150,- EUR. Viac informácií o ich produktoch nájdete na stránke  http://kaiserbaas.com

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov