Rockeri a rockerky pozor!

Najväčší rockový festival na Slovensku TOPFEST vypukne tento rok na piešťanskom letisku v prvý júlový víkend. K stálici festivalu skupine Kabát pribudli americký Puddle of Mudd! Američania sú na scéne už 26 rokov a slovenské publikum chcú potešiť staršími „zabijáckymi“ hitmi, ale aj novinkami z pripravovaného albumu. 


Návštevníkov TOPFEST-u rozdivočia aj britskí punkeri UK Subs, česká legenda Wanastowi Vjeci, Chinaski, Horkýže Slíže, Desmod, Inekafe, Zóna A, Slobodná Európa a ďalší. Okrem tvrdej hudby zaznie na TOPFEST-e napríklad i ľudová hudba Kandráčovci a ďalšie žánre. 


Organizátori sa rozhodli dať priestor aj štýlom, ktoré boli predchodcami rockovej hudby. Napokon, rock používa motívy klasickej, ľudovej, či jazzovej hudby. Na festival pripravili žánrové prekvapenia, zaznie aj muzikálová hudba, worldmusic, hip-hop, či techno. 

Lístky sa dajú zakúpiť v sieti tisketportal.sk https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21480. Dvojdňové permanentky sú v predaji zatiaľ za zvýhodnenú cenu. Tá sa bude so skracujúcim časom do začiatku festivalu zvyšovať. K dispozícii je aj obmedzený počet VIP vstupeniek.

Zdroj: Text - Propaganda House, Foto - Agentúra Topfest 



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov