Jarné trendy v topánkach

Milovníčky topánok, nachádzate sa na správnom mieste. V nasledujúcich riadkoch sme pre Vás zosumarizovali tie najlepšie jarné trendy pre rok 2016. Od tenisiek, cez klasické oxfordky až po sandále a výrazne podpätky. Na svoje si prídu aj vyznávačky štýlových kabeliek. Kúsky, ktoré Vám predstavíme nájdete aj v najnovšej kolekcií od spoločnosti Salamander.


Jar patrí bezpochyby k jedným z najlepších ročných období, pomaly sa zbavujeme zimných kabátov, vystrkujeme nôžky a zhadzujeme vlnené vrstvy oblečenia. Zároveň je to aj ideálnym časom na výber nových topánok a kabelky, ktoré isto potešia všetky nákupné maniačky. Pozrite sa spolu s nami na topánky, ktoré budú vládnuť tejto sezóne.

Dreváky sú jednym z trendov, ktorý bude tento rok v kurze. Ženy ich milujú pre ich pohodlný tvar a vždy pestrý zvršok. Pokiaľ chcete investovať do kúsku, ktorý len tak ľahko z módy nevyjde, dreváky sú zásahom do čierneho. Ich obrovskou výhodou je okrem iného aj fakt, že ich môžete nosiť od jari až po jeseň. Vyberte si svoj vlastný štýl a počiarknite osobnosť.




Pokiaľ patríte medzi športové typy, ktoré v lodičkách trpia, alebo si jednoducho k džínsom a bielemu tričku chcete vybrať niečo mladistvé a svieže, tenisky sú to pravé orechové. V predajniach Salamander si vyberiete zo širokej ponuky farebných pláteniek, metalicky vybíjaných kúskov v mestskom štýle, alebo dámskych tenisiek na platforme.





Na pohľad sa môže zdať, že ide o pánske topánky, no je to omyl. Klasické oxfordky patria k obuve, ktorá bola populárna u žien už v skorých 90-tych rokoch a je čoraz viac obľúbená aj v tejto sezóne. Tieto topánky sú nielen štýlové a elegantné, ale aj veľmi pohodlné. Zladiť ich môžete nielen k elegantnému kostýmu, ale aj štýlovým džínsom.





Keď teplomer ukazuje vyše tridsať stupňov, nastáva ich čas. Sandále sú typickou letnou obuvou, ktorá predĺži nohy, zvýrazní Vašu bronzovú pokožku a dodá sebavedomie a štýl. V lete sa riadne vybláznite a vyberte si modely s pestrými aplikáciami, kamienkami či potlačou. Na dovolenku, do práce či na párty pod hviezdami – dobrými sandálikmi nikdy nemôžete nič pokaziť.








Tento rok sú v kurze modely s výrazným opätkom. Zaujímavými budú najmä tie s priehľadným podpätkom, farebnými aplikáciami alebo kovovým efektom. V jednoduchých tmavších outfitoch pôsobí tento malý detail veľmi štýlovo a dokonale nahradí akýkoľvek doplnok. Výrazný opätok tiež zabezpečí pohodlnosť pri chôdzi, ktorú dozaista ocenní  každá náročná klientka.






Ku krásnym topánkach neodmysliteľne patria aj kabelky. Inak tomu nebude ani túto sezónu. Pravidlo zladených topánok a kabelky ostáva nezmenené iba s tým rozdielom, že si tentokrát môžete dovoliť byť i trošku odvážna. Stavte na malú kabelku v kombinácii s veľkým doplnkom v prednej časti, ktorý okamžite upúta všetku pozornosť.






Topánky aj kabelky pochádzajú z  najnovších kolekcií z predajní Salamander, ktoré sa nachádzajú v nákupných centrách Aupark, Avion a Central. Salamander je popredným európskym predajcom značkovej obuvi, kabeliek a doplnkoch od svetových dizajnérov. Hlavným mottoch spoločnosti je kvalita, luxus a pohodlie.

V spolupráci s firmou Salamander sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 8. marca pošlete správnu odpoveď na otázku, z ktorej krajiny pochádza firma Salamander na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekové poukážky na nákup v Salamandri. Viac informácií o ich aktuálnej kolekcií nájdete na stránke http://salamanderclub.cz/.






Môže sa vám páčiť

0 Komentárov