Vybrali sme pre Vás top outfity tejto jari

Slnečné lúče nám dávajú najavo, že jar je neodkladne za dverami. Z našich šatníkov sa pomaly vytrácajú zimné kabáty, tmavé farby alebo čižmy a nahrádzajú ich trenčkoty, saká a hit tejto sezóny - bombery. Okrem klasickej čierno-bielej kombinácie nájdete v kolekciach taktiež námornícku zelenú, staroružovú alebo šedú. My sme pre Vás vytvorili päť outfitov, ktoré sú vhodné do práce, na bežné nosenie alebo slavnostnejšiu príležitosť. 




Zavinovacie šaty sú túto sezónu veľmi obľúbené, doplniť ich môžete džínsami alebo leginami

Sako s džínsami jednoducho oživíte námorníckymi tričkom alebo trendovým ruksakom 

Pre športových nadšencov tu máme bielymi teniskami a hit tohtoročnej sezóny - bomber

Čierno biela klasika nikdy neumiera, nezabudnite si vziať koženkovú bundu alebo trendovú vestu 
Staroružová je farbou tejto sezóny, ak si oblečiete sako alebo nohavice dozaista Vás na ulici neprehliadnu
Jednotlivé kúsky si môžete zakúpiť v OC Central v Bratislave, kde milovníci módy nájdu značky ako Zara, Bershka, ale aj Marella, Diesel, Pietro Fillipi a iné. Nechýbajú ani predajne Gerry Weber, Tezenis, Intimissimi, Etam, Calzedonia a mnohé ďaľšie. Po celodennom nakupovaní určite vyhladnete, a preto neváhajte zájsť do food courtu, kde nájdete okrem tradičných slovenských špecialít aj taliansku, čínsku, japonskú alebo mexickú kuchyňu. 


V spolupráci s OC Central sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 29. marca pošlete správnu odpoveď na otázku, kde sa nachádza obchodné centrum na: redakcia@lifefashionfood.net hráte o 3x10,- EUR darčekové poukážky na nákup. OC Central Vám pravidelne ponúka taktiež módne tipy a zaujímavosti zo sveta módy a životného štýlu prostredníctvom stránky 
http://www.bratislavamastyl.sk/

Výhercovia súťaže o 3 nákupné poukážky do OC Central: 

  • Katarína Markova, Bratislava
  • Ľudmila Kapušová, Nová Dubnica
  • Simona Szarková, Nitra

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov