Doprajte si relax po ťažkom dni

Vaše telo zapína kontrolku a vy cítite, že nutne potrebujete vypnúť. Nemusíte sa trápiť tým, že nemáte možnosť si vybrať niekoľkodňovú dovolenku, niekedy postačí pár minút, aby ste sa cítili fit. Takýto spôsob relaxu môže byť napríklad aj masáž. Vyberte si zo širokej ponuky v salóne Euphoria v Bratislave a užite si blahodarné hmaty profesionálov. 


Masáž predstavuje pôsobenie na telo a manipuláciu s telom pomocou tlakov - štrukturovaných, neštrukturovaných, stacionárnych alebo pohyblivých - tlak, impulz či vibrácie. Cieľom je zvýšenie funkčnej zdatnosti, odstránenie únavy alebo liečenie. Výskum ukázal, že priaznivé účinky masáže zahŕňajú úľavu bolesti, zmierňujú účinky úzkosti a depresie a dočasne znižuje krvný tlak a tep. 

Salón Euphoria ponúka jedinečný pocit z klasických masáží s prvkami tradičnej čínskej medicíny, reflexnej masáže, či anticelulitídovéj masáže. Klasická masáž, ktorú sme v salóne absolvovali zlepšuje prekrvenie pokožky, podkožia a svalov, pomáha uvoľňovať stuhnuté a bolestivé svaly a podieľa sa na lepšom vyplavovaní odpadových látok z organizmu. 

Zjednodušene povedané, vďaka pravidelnej klasickej masáži sa pokožka na vašom tele môže stať pružnejšou a môžete predísť bolestiam, ktoré bývajú dôsledkom stuhnutého svalstva - napríklad v oblasti šije, medzi lopatkami a v krížoch. Klasická masáž pomáha aj pri rekonvalescencii svalov a kĺbov po dlhom znehybnení v dôsledku zlomeniny alebo iného zranenia. 

Pri anticelulitídovej masáži so škoricovým gélom, ktorá je veľmi populárna medzi ženami sa pôsobí rukami miernym tlakom na dolné končatiny a sedacie svalstvo. Špeciálnou technikou, hmatmi spolu s masážnym gélom  to prispieva k spevneniu pokožky a po viacnásobnom opakovaní aj viditeľným zlepšením problémových partií. Škoricová silica spôsobuje lokálne prehriatie pokožky, rozšírenie ciev a tým spôsobuje odbúravanie tuku v koži. 

Čo by ste mali vedieť, ak idete prvýkrát:
  • Ak máte bolesti chrbta,zvoľte si radšej 30 min. masáž. Ak chcete relaxovať tak zvoľte dlhšiu masáž.
  • Upozornite maséra, že ste na masáži ešte nikdy neboli a takisto ho oboznámte ak máte zdravotné problémy., aby problematické miesta masíroval opatrne.
  • Nezľaknite sa bolesti, ktorá sa môže dostaviť na druhý až tretí deň. Po prvej masáži je to normálne!
  • Snažte sa dodržiavať pravidelnosť, masáž vraj nezaškodí už po dvoch dňoch.
Ako sme sa sami presvedčili masáž má blahodárne účinky nielen na naše telo, ale predovšetkým dušu. Počas masáže dokážete dokonale zrelaxovať a vypnúť myšlienky, ktoré Vás trápia. Neváhajte a navštívte salón Euphoria, ktorý sa nachádza na Bezručovej ulici v Bratislave. Viac informácií o kompletnej ponuke masáží a procedúr, ktoré ponúkaju nájdete na ich oficiálnej stránke
http://www.saloneuphoria.sk ako aj na Facebooku https://www.facebook.com/saloneuphoria.sk/


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov