Ži pre tento moment!

Ži pre tento moment je nielen sloganom, ktorý vystihuje mladého a talentovaného hudobníka Thomasa Puskailera, ale zároveň aj názvom jeho druhého albumu. Pripravoval ho dva roky a spolupracoval na ňom s významnými svetovými hudobníkmi a producentami. V bratislavskom W cafe ho v stredu večer slávnostne pokrstili krstní rodičia Adela Banášová a Martin Madej pôdou zo štyroch krajín; Slovenska, Anglicka, Rakúska a USA. 


Thomas Puskailer je spevák a skladateľ, ktorý vstúpil do povedomia divákov svojím účinkovaním v šou Československá Superstar a v súčasnosti ho môžu vidieť v muzikáli Boyband na Novej scéne ako aj divadelnej hre v štúdiu L + S. Spomínaný album Live for the Moment je už v poradí jeho druhým albumom a autorsky sa na ňom podieľal aj jeho kamarát, kolega a zároveň jeden z krstných rodičov Martin Madej. Ten pre neho napísal text k skladbe Live for the Love, ktorú voľne nazval Chýba Nám. 






Na krste albumu, ktorý sa konal v predvečer aktuálneho turné "UNPLUGGEDTOUR", opísal Thomas ako vznikla spolupráca so svetovými hudobníkmi a producentami, a že jednu zo skladieb spieva po prvý raz po slovensky.  Krstí rodičia Adela Banášová a a Martin Madej zaželali albumu veľa úspechov, nech prináša toľko pozitívnej energie ako samotný spevák a pokrstili ho pôdou zo Slovenska, Rakúska, Anglicka a USA. 






Celý album je ladený do tanečno-popových rytmov a vypočuť si ho môžete na turné, kde sa spevák predstaví s netradičným konceptom koncertov. V 8 slovenských mestách postupne predstaví unplugged verziu svojich skladieb, ktoré zazneli aj počas krstu. Počas intímneho koncertu spoznáte Thomasa nielen ako speváka, ale aj hudobníka a rozprávača. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=22167



Autor: Michal Petrík

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov