Zázračný krém

Poznám ju a používam už viac ako 50 rokov, moje deti ju poznajú viac ako 20 rokov. Ako som sa však o nej dozvedela? Od mojej 80 ročnej mamy, ktorá ju vždy mala doma a pravidelne ju používala. INDULONA je krém na ruky, ktorý určite poznáte aj Vy. Prvýkrát bol vyrobený v roku 1948. Veľmi rýchlo sa stal súčasťou každej domácnosti v Československu, najmä vďaka svojim verným zákazníkom, ktorí ju radia na vrchol medzi krémami používanými na ruky. 



Slúži všetkým vekovým kategóriám, začínajúc od tých najmenších. Je vyrobená na báze prírodných produktov, vo výlučne farmaceutickom  - mediciálnom prostredí, v čom sa líši od bežných kozmetických výrobkov. Zásadnou skúškou prešla Indulona v roku 1989, kedy postupne na náš trh začali prichádzať výrobky zo západu, dovtedy známe len zo zahraničných katalógov, svoju pozíciu jednotky si s prehľadom udržala.

Zdroj: Indulona.sk
Najväčším odberateľom Indulony je Česká republika, našla si však svoje pevné miesto aj u našich ďalších susedov, ako i v Severnej Amerike a Ázii. Okrem pôvodného krému na ruky, baleného v bielo -  modrej tube označenej ako originál, rozšírila spločnosť svoje portfólio aj o ďalšie výrobky, tzv. ochrannú Indulonu, na báze nechtíka lekárskeho, olivového oleja a marhule. Ochranná má antibakteriálny charakter, nechtíková má regeneračné účinky, olivová slúži na intenzívnu hydratáciu a marhuľová má zjemňujúce účinky. 


Súčasný vlastník, spoločnosť Saneca Pharmaceuticals Hlohovec, v poslednom období vo svojom laboratóriu  vyvíjala aj ďalšie produkty značky Indulona, ktoré by mohla svojim zákazníkom ponúknuť. Po dvojročnom vývoji tak v roku 2016 prichádza na trh s pleťovými krémami a pleťovými mliekami INDULONA. V ponuke okrem originál balenia nájdete aj nechtíkové, olivové a marhuľové telové mlieko ako i telový krém.



Všetky spomenuté výrobky ako aj novinky z radu Indulona môžete nájsť na pultoch predajní od mája, kedy bude oficiálne zahájený predaj. Pre viac informácií o jednotlivých produktoch, neváhajte navštíviť ich oficiálnu stránku http://www.indulona.sk/ alebo sa tiež môžete stať ich fanúšikmi na Facebooku https://www.facebook.com/Indulona1/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov