Naprieč Slovenskom

Pribúdajúce slnečné lúče lákajú k čoraz častejším výletom nielen do prírody, ale aj okolitých miest. Bojnický zámok, Jánošíkové diery v Terchovej alebo kúpele v Trenčianskych Tepliciach? Pri návšteve týchto miest sa určite nezaobídete bez spoľahlivého a bezpečného prepravcu, akým je aj autopožičovňa Teocar.



Teocar ponúka krátkodobý a dlhodobý prenájom osobných úžitkových automobilov značky Škoda, Volkswagen, Peugeot, Audi a Mercedes. Pri požičaní vozidla je samozrejmosťou  nadštandardné poistenie, doplnková výbava a komfort pre vodiča. Špecializujú sa aj na veľmi výhodné dlhodobé prenájmy vozidiel, vhodné najmä pre firmy.

My sme využili ich služby pri návšteve Svetového pohára v Jasnej a zaujala nás predovšetkým možnosť online objednávania prostredníctvom ich webovej stránky www.teocar.sk, kde sme si vybrali jedno z ponúkaných vozidiel.  Veľkou výhodou bol vopred dohodnutý čas prevzatia/odovzdania automobilu na ich pobočke v Bratislave, ktorý nám vyhovoval. K zapožičaniu vozidlo bolo potrebné si priniesť iba doklad o totožnosti a platný vodičský preukaz. A mohli sme sa vybrať naprieč Slovenskom.


Ak sme Vás dostatočne motivovali, aby ste aj Vy podnikli výlet s priateľmi alebo svojimi blízkymi, obráťte sa preto na Teocar Auto požičovňu, z ktorej širokej ponuky si vyberiete to správne vozidlo pre Vás. Viac informácií o aktuálnej ponuke nájdete na ich stránke www.teocar.sk alebo na telefónnom čísle 0903 282 881.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov