Konturovanie - krok za krokom


Konturovanie bolo tajomstvom krásy hviezd príliš dlho, ale v súčasnosti je trendom v líčení, o ktorom všetci  hovoria! Tento elegantný trik krásy využijete pri viacerých príležitostiach. Náš make-up sprievodca kontúrovaním kozmetikou Gosh Copenhagen vám ukáže, ako správne používať tieňovanie a zvýrazniť svoje prirodzené črty tváre. Budeme k tomu potrebovať:

  • Lumidrops je tekutý rozjasňujúci prípravok, ktorý pleť oblečie do závoja nádhernej žiarivosti. Zvýrazní ju jagavým efektom reflexných perleťových pigmentov. Pripraví pleť, vyzdvihne jej žiarivosť zvýraznením svetla a jasu, ktoré akoby vychádzali priamo z jej vnútra. 
  • Foundation Drops make-up má unikátnu, výnimočne ľahkú konzistenciu bez obsahu vody. Len pár vzácnych kvapiek z luxusnej pipety poskytne pleti prirodzené a bezchybné stredné krytie. Hladko sa kĺže po pleti, či už si ho nanášate štetcom, alebo končekmi prstov.


  • Multicolour Blush, ktorá sa vyznačuje  fantastickou ľahkou konzistenciou a jedinečnou kombináciou 4 hodvábnych farieb s intenzívnymi sýtymi pigmentmi. Ultra jemné zaoblené púdrové čiastočky umožňujú hladkú, rovnomernú a vláčnu aplikáciu. 
  • Rebel Eyes Mascara dodá Vašim riasam celkom nový rozmer. Vytočené riasy s krásnym objemom a dĺžkou získate už s pár vrstvami. Špeciálny polymér poskytuje zloženiu farby predlžujúci a vytáčajúci efekt, superflexibilná vrstva zaručuje jej trvácnosť. Maskara dodáva riasam objem a hrúbku bez zlepencov a fantasticky sa vrství.

  • plochý štetec
  • kruhový štetec


  1. Na tvár najprv naneste Foundation Drops make-up. Rozjasňovač Lumi Drops aplikujte na lícne kosti, stred čela, nos, vnútorné kútiky oči a špičku brady.
  2. Pomocou plochého štetca ho rozotrite do stratena, dbajte na to, aby ste ho nepoužili na miesta, ktoré s nedokonalosťami, ktoré nechcte zvýrazniť. 
  3. Lícenku Multicolour Blush naneste kruhovým štetcom od lícnych kostí smerom k spánkom a na mihalnice použite Rebel Eyes Mascaru
V spolupráci s Gosh Copenhagen Slovensko sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 4. apríla pošlete správnu odpoveď na otázku, z ktorej krajiny pochádza Gosh Copenhagen na adresu: 
redakcia@lifefashionfood.net hráte o kozmetické produkty od spoločnosti.  Viac informácií o ich aktuálnej ponuke nájdete na stránke http://www.goshcosmetics.sk a v parfumériách FAnn, kde sú produkty dostupné.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov