EMI

Vlasy potrebujú to pravé orechové

Zimné mesiace sú náročným obdobím pre našu korunu krásy, ktorá si vyžaduje zvýšenú staroslivosť. Vlasy obsahujú 70% vlhkosti, a preto pri mínusových teplotách okolia mrznú. Keď z exteriéru zmenia teplotu na cca 20C v interiéri dosahuje niekedy teplotný rozdiel až 30C. Vlasom je preto dobré dodať ochranu v podobe lakov a tužidiel, ktoré ich obalia, vniknú nielen do vnútra, ale chránia aj zvonka.




Značka Wella predstavila v ostatných mesiacoch prípravky, ktoré sú určenie nielen na starostlivosť o vlasy, ale aj celkový styling. V ich aktuálnej ponuke nájdete laky, tužidla a stylingové prípravky pre všetky typy vlasov. Laky na vlasy EIMI sú obohatené o nové svieže vône, ktoré sú inšpirované invidualitou.  Vzdušná a ľahká kvetinová báza je doplnená nádhernou vôňou morského vánku.

V zime vlasy taktiež elektrizujú a sú jemné. Tužidlo, lak a vosk vlas obalia a potom je vo väčšej rovnováhe. V profesionálnom kaderníckom salóne môžete tiež v zime absolvovať špeciálne keratínové zábaly a kúry, ktoré vnikajú do hĺbky vlasu a ošetrujú vlas aj zvonka aj zvnútra (zoznam kaderníctiev nájdete na http://www.wellashop.sk/kadernictva/) Po náročných zimných mesiacoh prichádza obdobie jari, kedy sa prebúdza nielen príroda, ale aj naše vlasy.


Toto obdobie je typické častým vypadávaním vlasov, ktorého sa netreba zľaknúť. Vlasy sa po zime obnovujú a sú pripravené žiariť. Značka Wella pripravila pre svojich zákazníkov na jar výrobky, ktoré určite ocenia najmä zamestnané ženy. Jednou z noviniek je aj čoraz viac populárny suchý šampón, ktorý vytvorí objem a poddajnú matnú štruktúru vlasov. Obsahuje tapiokový škrob na osvieženie vlasov a celkovú absorbciu mazu.


Okrem starostlivosti o vlasy je pre každu ženu dôležitý aj dokonalý styling. Vlasy sú častokrát nepoddajné, a preto radi siahneme po stylingových prípravkoch. Jedným z efektívnych pomocníkov pri stylovaní je pena Root Shoot na perfektné nadvihnutie a zdôraznenie objemu učesu priamo od korienkov alebo tiež cukrový sprej poskytujúci objem, lex a flexibilné spevnenie účesu.




Čoraz populárnejším účesom sa v poslednej dobe stávajú prirodzené vlny. Vidieť ich môžeme u celebrít na červenom koberci ako aj u obyčajných žien. Ak aj Vy túžite po hebkých vlnách, pre dosiahnutie takzvaného plážového looku môžete použiť sprej s minerálnou soľou Ocean Spritz, ktorý chráni Vaše vlasy pred dehydratáciou a UV žiarením.



Značka Wella je jednou z popredných značiek v starostlivosti o vlasy, ktorá sa špecializuje na farbenie, ochranu a celkový styling. Nová rada prípravkov EMI obsahuje široké portfólio, v ktorom si každý zákazník nájde to pravé orechové.  Vybrať si môžete z produktov určených na objem, vyhladenie, štruktúru, lesk alebo fixáciu Vašich vlasov. Viac informácií o kompletnej ponuke ich produktoch nájdete na stránke http://www.wellashop.sk




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov