Perfektný Eros

Charizmatický Talian predviedol v Bratislave strhujúcu šou plnú svetelných efektov, melodických balád, tanca či rapovania. A i napriek hodinovému meškaniu odchádzali diváci a fanúšikovia z vypredaného zimného štadióna Ondreja Nepelu nadšení. Bratislavský koncert Erosa Ramazzottiho Perfetto bol vskutku perfektný.


V rámci svojho turné prišiel spevák predstaviť do slovenskej metropoly najnovší štúdiový album, ktorý nahrával tento 52-ročný spevák v Los Angeles, Miláne a Ríme. Každý jeho krok sprevádzal jeho dlhoročný spolupracovník Claudio Guidetti, bubeník Vinnie Colaiuta a gitarista Michael Landau. Album Perfetto vydal celkove v 60 krajinách a naspieval v talianskej aj španielskej verzii.

Počas koncertu zahral Ramazzotti svoje najznámejšie hity ako Piu che Puoi, Se bastasse una canzone a Terra Promessa, s ktorou vo februári 1984 ako začínajúci interpret vystúpil na známom festivale v San Remo. Nasledovali známe piesne L'Aurora, Un' altra te, Dove c' é musica či Un' emozione per sempre a Un attimo di pace. Do záveru ponúkol trojicu songov Cose de la vita, Musica é a Un angelo disteso al sole.

Z Bratislavy sa bez prídavku neodchádza a platilo to aj pre Erosa Ramazzottiho. Dal dva v podobe známych hitov Fuoco nel fuoco a Piu bella cosa,  ktorých texty poznalo aj bratislavské publikum a nadšene ich spievalo. Dojatý spevák sa mu následne odvďačil tým najlepším spôsobom, keď zišiel z pódia priamo k nemu. Niekoľkokrát sa tiež poďakoval slovenským Ďakujem a talianskym Grazie a sľúbil, že do Bratislavy sa opäť vráti. 

A photo posted by 👻 Thomas_Pridgen (@badassthomaspridgen) on

A photo posted by Janka M (@janamitt21) on


A photo posted by Elena Celotto (@ellencel8) on




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov