Pečenie radosťou

Určite ste už o nich počuli! Exkluzívne francúzske dezerty makrónky Vás zaujmú nielen svojou lahodnou chuťou, ale aj jedinečnou textúrou. Na internete nájdete obrovské množstvo receptov, avšak nie vždy sa makrónky vydaria presne tak ako ste si ich predstavovali. Dnes Vám predstavíme revolučnú novinku pri pečení makróniek – zmes na ich výrobu od firmy toptorticka.sk.



Zmes na makrónky od toptorticka.sk je vysokokvalitná sypká zmes bez konzervantov, umelých farbív a palmového oleja. Nakoľko obsahuje mandľovú múku, ktorá je pri výbobe makróniek základom je vhodná aj pre celiatikov. Navyše, na výber máte zo širokého portfólia farieb ako ružová, žltá, zelená alebo čierna.



Samotný postup výroby je veľmi jednoduchý a zvládnu ho aj menej zdatné gazdinky. Do misky nasypete zmes na makrónky a pridáte 80 g vaječného bielka, čo sú približne tri vajíčka. Šlaháte mixérom 3 – 4 minúty, pokiaľ nie je zmes dostatočne vláčna. Následne naplníte hmotu do cukrárenského vrecka a formujete makrónky podľa veľkosti.



Plechy s makrónkami necháte odpočívať 1 hodinu pri izbovej teplote a pečiete pri teplote 130 stupňov 12-13 minút. Po vychladnutí vyberte makrónky z plechu a naplňte ich. My sme sa rozhodli pre domáci čučoriedkový džem a nutelovú alternatívu.





Celá príprava Vám nezaberie viac ako 2 hodiny a tento jedinečný dezert prekvapí a poteší celú Vašu rodinu. Makrónky zažívajú v poslednej dobe narastajúcu popularitu aj v našich končinách a vďaka toptorticka.sk ich môžete ľahko a rýchlo pripraviť svojim blízkym aj Vy. Pečenie sa tak pre Vás stane radosťou a môžete do neho zapojiť aj ostatných členov rodiny.




V spolupráci s firmou toptorticka.sk sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 29. februára pošlete správnu odpoveď na otázku, z ktorej krajiny pochádzajú makrónky na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o 3 balenia zmesy na makrónky a darčekovú krabičku. Viac informácií o ich produktoch nájdete na stránke www.toptorticka.sk


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov