Miesto, kde harmónia našla svoje meno

V malebnom prostredí českej Vysočiny, v samom srdci obce Počátky vzdialený približne 2,5 hodiny cesty autom od Bratislavy máte možnosť navštíviť unikátny spa a wellness rezort, ktorý je bohatý svojou históriou a kúpeľnou tradíciou datujúcou do 15. storočia. Rezort Svatá Kateřina však dýcha nielen tradíciou, ale aj romantikou a počas Vášho pobytu Vás očarí natoľko, že sa budete chcieť opäť vrátiť.



Skvelá gastronómia, široká ponuka kúpeľných a kozmetických procedúr a športové aktivity na Sv. Kateřine Vám na čas dovolia zabudnúť na každodenné starosti. Celkovú atmosféru a pokoj, ktoré z Sv. Kateřiny sršia dotvára aj fakt, že do rezortu nie je povolený vstup autom. Parkovať je však možné na bezplatnom parkovisku v meste Počátky, odkiaľ je na požiadanie zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava.


Rezort Svatá Kateřina sídli v 3 budovách a ponúka k dispozícií 79 dvojlôžkových izieb. Kategória Standard (Shiraz) sa nachádza v časti Gymnasion, kde je dietologické laboratórium s prístrojom InBody 720, cardio fitness, 4 telocvične, kozmetika, manikúra a pedikúra. Kategória Standard (Chardonnay) je v časti Garnison, kde je Yoga Shop so športovým a jogovým oblečením a podložkami na cvičenie.

Izby kategórie superior, deluxe a junior suite sú v hlavnej budove hotela, kde je reštaurácia Voda, kaviarne, wellness & spa a 4 hydromasážne vane pod holým nebom. Všetky izby sú zariadené v modernom štýle v zemitých tónoch a k dispozícií je vlastná kúpeľňa a časť s posedením. Okrem aut Vás v rezorte nebude vyrušovať ani TV, ktorá sa nenachádza ani na jednej z izieb a umožňuje hosťom dokonalý relax. 




Počas pobytu sa môžete venovať rôznym športovým aktivitám, na svoje si prídu najmä nadšenci jógy pilates, bosu a zumby. V rezorte si môžete zahrať biliard, šípky, stolný tenis a pétanque a počas zimných mesiacov je k dispozícií aj požičovňa korčúľ, snežníc a iného športového vybavenia. Širokú  ponuku aktivít dopĺňa aj atraktívny golf, ktorý je možne hrať na tréningovej lúke vo výške viac ako 700 m.n. m., psie záprahy v letnom aj zimnom období a populárna jazda na koňoch. 


Aký by bol pobyt na sv. Kateřine, ak by sme nespomenuli gastronómiu. Od tradičných regionálnych špecialít až po moderné kulinárske trendy, reštaurácia Voda Vám ponúka aj širokú ponuku zdravých jedál.  Počas nášho pobytu sme mali možnosť ochutnať sýte polievky, zeleninové predjedlá, bohatú ponuku rýb a morských špecialít, šaláty, cestoviny ako aj rizoto. Skutočnosť bodkou za skvelým jedlom však boli dezerty. 







Ak túžite po skutočnom relaxe, navštívte moderné wellness centrum a SPA, ktoré sa nachádza v hlavnej budove hotela. Po celodennej aktivite si oddýchnete v jacuzzi, fínska a parná sauna vás zbaví prebytočného stresu a vonkajšia ochladzovňa príjemné schladí. Nezabudnite tiež na hydromasážne vane, kde si môžete vychutnať romantiku vo dvojici v kombinácií s bublinkami nielen vo vani, ale aj vo fľaši.



Vychutnať si môžete  široký výber špeciálnych  kozmetických procedúr a masáží, z ktorých sme počas pobytu viaceré vyskúšali na vlastnej koži. Okrem klasickej či športovej masáže rozhodne vyskúšajte celotelový píling z piesku z Bora Bora, ktorý dokonale vyhladí pokožku a pôsobí proti stresovo. Pokiaľ podobne ako my bojujete z celulitídou, odporúčame Vám vyskúšať anticelulitídový zábal v kombinácií s lymfodrenážnou masážou. Na záver si ešte doprajte kokosový rituál nielen pre telo, ale aj myseľ. 


Na konci Vášho pobytu sa určite prichytíte pri myšlienke, že najradšej by ste tu zostali navždy. To sa žiaľ nedá, tak si aspoň užite čas, ktorý Vám zostáva a naplánujte si ďalšiu návštevu rezortu Svatá Kateřina. Viac informácií o rezorte, o možnostiach ubytovania ako aj o aktivitách, ktoré ponúka, sa dozviete ak navštívite oficiálnu stránku http://www.katerinaresort.cz/ alebo sa stanete jeho fanúšikmi na Facebooku.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov