Na Lýre v Bratislave zaznie aj unikátny duet


Koncert storočia „Mám rozprávkový dom – LÝRA 50“ bude unikátny! Vystúpi na ňom aj operný spevák svetového formátu Miroslav Dvorský! S Helenou Vondráčkovou zaspievajú duet „To se nikdo nedoví“. Obľúbená česká speváčka v roku 1968 vo dvojici s Waldemarom Matuškom získala s touto piesňou Striebornú Bratislavskú lýru. 


Na podujatí, ktoré má byť pripomienkou slávnej autorskej súťaže zaznejú najslávnejšie hity z Bratislavskej lýry. Medzi nimi aj „Vyznanie“ v podaní Mirky Partlovej alebo „Kristínka iba spí“ Petra Nagya. Na slávnu Bratislavský lýru si zaspomína aj česká legenda Karel Gott. Po ťažkej chorobe sa už dáva do formy a tak na koncerte storočia v Bratislave zaspieva pár svojich najväčších lýrových hitov! 


Koncert s názvom „Mám rozprávkový dom – LÝRA 50“  oživí spomienky na legendárnu Bratislavskú lýru. Jej prvý ročník sa v slovenskej metropole uskutočnil pred polstoročím. Do roku 1990, keď sa konala posledný raz, súťaž objavila mnohé talenty, z ktorých sú dnes slávne hviezdy. 


Veľkolepý koncert má potenciál osloviť aj mladú generáciu. Vystúpia totiž aj speváci vekovo jej blízki, avšak všetci budú spievať výlučne hity z lýry. Projekt „Mám rozprávkový dom – LÝRA 50“ prináša agentúra Topfest a uskutoční sa 18. októbra 2016 Incheba – EXPO ARÉNE. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov