Ako sa dostať do formy - 2. časť

V druhom týždni formovania postavy s Golem Club-om sme sa presunuli do ich prevádzky na nábreží Dunaja. V Eurovea sme sa od pondelka sústredili nielen na tréningy s osobným trénerom, ale aj skupinové cvičenia a jedálniček, ktorý sme Vám sľúbili. Aj tento krát sme sa presvedčili, že starostlivosť o vlastné telo pod dohľadom odborníkov nie je vždy prechádzka ružovou záhradou.



Pondelok začíname s trénerkou Monikou Čulenovou, ktorá sa špecializuje na formovanie postavy a správne držanie tela. Podobne ako ostatné ženy aj mňa trápia problematické partie ako sú zadok, boky a stehná, na ktoré sme sa spoločne sústredili. Monika mi ukázala pomocou rôznych náradí jednoduché cviky, ktoré boli veľmi účinne. Postupne sme pridávali aj záťaž, aby sme celý tréning ešte viac zefektívnili.           

Ako by vyzeralo formovanie postavy, ak by sme do celého procesu nezakomponovali aj správne nastavenie jedálnička. S Tomášom Maslíkom sme si na úvodnom sedení prešli základné pravidlá akými je obmedzenie údenín, vyprážaných jedál a jednoduchých sacharidov. Dôležité je pravidelne sa stravovať a nie celý deň hladovať a večer sa snažiť dohnať zameškané.


Tekutiny hrajú pri stravovaní dôležitú úlohu, preto sme sa snažili prijať aspoň 2 litre čistej vody a úplne vylúčiť sladené a alkoholické nápoje. Jedálny lístok na týždeň nám už Tomáš nastavil podľa našej váhy, individuálnych potrieb a pracovnej vyťaženosti.






Záver týždňa v Golem Club Eurovea už patril skupinovému cvičeniu. Po odporúčaniach trénerky Danky sme sa rozhodli vyskúšať jednu z noviniek Body Balance®, ktorá patrí do medzinárodnhé licencovaného programu LesMills a nájdete ju taktíež aj v Golem Club Bory Mall. Body Balance® je cvičenie zamerané na prepracované cviky, ktorých cieľom je posilnenie a zároveň natiahnutie svalov celého tela, pričom sa kladie dôraz na vnútorné svaly brucha, ktoré sú oporou pre chrbticu a dôležité pre správne držanie tela. Body Balance® pomáha predchádzať chronickým bolestiam chrbta, krížov, odstraňuje zlé pohybové návyky, učí ako správne dýchať.



Golem Health Club v Eurovea je fitnescentrum na klubovom základe, ktorý zabezpečuje vysoký komfort pri využívaní všetkých služieb, ktoré sa rozprestierajú na ploche 1680 m2. K fitnescentru patrí aj terasa s rozlohou 886 m2, ktorá poskytuje nádherný výhľad na panorámu Bratislavy. Najmodernejšie vybavenie, wellness – bazén, sauny, jacuzzi umocnia zážitok pri každej návšteve. Rozvrh jednotlivých cvičení nájdete na http://www.golemclub.sk/eurovea
Okrem klubového formátu v najväčšej sieti fitnescentier na Slovensku GOLEM CLUB si môžete vybrať z ôsmich ďalších prevádzok, ktoré fungujú na princípe 31 dňových passov bez zmlúv a viazanosti, už od 15€.





Môže sa vám páčiť

0 Komentárov