Nebuď virtuálna, buď reálna


Máloktorý kozmetický problém dokáže znížiť sebavedomie tak rýchlo, ako práve akné. Niet divu - tvár posiata vyrážkami, čiernymi bodkami a zapálenými miestami na dobrom pocite naozaj nepridá. V snahe zbaviť sa týchto nepríjemností čo najrýchlejšie skúšame najrôznejšie "zaručené" rady, ktoré väčšinou nezaberajú. Ako teda bojovať s akné? Nemajte obavu, cesta k čistej a zdravej pleti existuje! BIODERMA prináša novinku Sébium Global Cover z obľúbenej produktovej rady Sébium.



Novinka ponúka všetko, na čo si len majiteľky aknóznej pleti pomyslia - intenzívnu starostlivosť a účinok na všetky typy akné vrátane čiernych bodiek, zmatňujúci efekt až po dobu 12 hodín, univerzálny odtieň vhodný pre každý tón pleti a hlavne vysokú kryciu schopnosť, takže potom môžete v pohode vyraziť do spoločnosti, bez toho aby ste sa museli trápiť s tým, ako so zapálenou tvárou asi vyzeráte. Príjemným bonusom a zároveň súčasťou balenia je zelený korektor s protizápalovým účinkom - ten si poradí so začervenanou pokožkou.


Sébium Global Cover je tónujúca starostlivosť, ktorá pôsobí pri zdroji vyrážky vďaka technológii SeboRestore [Fluidactiv ™ Patent - Bakuchiol]. Táto technológia navracia rovnováhu v zložení kožného mazu, trvalo obnovuje prirodzenú hydratačnú funkciu pleti a predchádza vzniku nových vyrážok. Výsledok: Okamžite zakryté vyrážky, pleť je zjednotená. Deň za dňom je čistejšia a jasnejšia.





Ako ho používať? Sébium Global Cover aplikujte ráno na vyčistenú pleť. Na noc kombinujte s krémom bez tónovania Sébium Global. Kombinujte s micelárnou vodou Sébium H2O. Liečba akné je dlhodobá záležitosť, preto odporúčame používať rad Sébium minimálne po dobu troch mesiacov. Viac informácií ohľadom spomínanej novinky nájdete na stránke http://www.bioderma-sk.com/mastna-pokozka



V spolupráci s Bioderma sme si pre Vás pripravili súťaž.  Ak do 20. apríla pošlete správnu odpoveď na otázku, ako sa volá novinka z rady Bioderma Sébium na: redakcia@lifefashionfood.net hráte o 5 balíčkov obsahujúcich novinku, pleťovú vodu a krém na tvár. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov