Objavte výnimočnú módu

Ako každá správna žena, módu milujem a vždy, keď objavím niečo výnimočné, neváham sa o to s Vami podeliť. Vášeň pre módu je to, čo vedie a inšpiruje v tvorbe a zakladateľky značky farfalla mia. Jedinečne, farebné a originálne. Aj také sú módne doplnky od slovenských autoriek pôsobiacich pod touto značkou. V ich portfóliu nájdete ručne vyrábane doplnky od čeleniek, turbanov, cez kabelky až po ruksaky, ktoré si rýchlo zamilujete.


V ich minuloročnej jesennej kolekcii prevládali najmä jesenné čelenky, čiapky v štýle turbanov a šále s kapucňou. Tohtoročná kolekcia jar/leto 2017 je naopak výnimočná pastelovými odtieňmi modrej, ružovej a levanduľovej. Či už sa rozhodnete pre kabelku, ktorú zladíte s lodičkami rovnakej farby alebo o drobný detail v podobe prívesku na kabelku, vedzte, že budete výnimočná a upútate pozornosť v dave.  


Prívesok aqua heart je kvalitne, ručne spracovaný prívesok na kabelku, zhotovený z kvalitnej kože a kožušiny (zajac). Zo zadnej strany originalitu produktu zaručuje zlaté logo. Kozmetická kabelka v rovnakom odtieni je štýlová, praktická a ručne zhotovená taktiež z kože. Taštičku môžete zároveň využiť aj ako peňaženku.


Baby pink case je štýlové púzdro na váš diár, notebook, prípadne rôzne ženské drobnosti, ktoré pravidelne hľadáme v kabelke :) Je ručne zhotovené z kvalitnej koženky a zdobené zlatou platničkou farfalla mia. Okrem svojej účelnosti vám púzdro farfalla mia bude robiť radosť svojím originálnym a hravým dizajnom.



V spolupráci so značkou www.farfallamia.sk sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 25. apríla pošlete správnu odpoveď na otázku, aké farby prevládajú v tohtoročnej kolekcií jar/leto 2017 na adresu redakcia@lifefashionfood.com, hráte o ruksak simply aqua v hodnote 70,- EUR. Viac informácií ohľadom ich produktov a kompletnej ponuke nájdete na ich stránke www.farfallamia.sk



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov