Rituál krásy v salóne Sothys

Jedna z dôležitých vecí pri starostlivosti o pokožku je jej pravidelná starostlivosť, čistenie a prevencia. Ak s ňou máte problém — či už ide o akné, upchaté póry, suchú alebo mastnú pleť, kozmetické prípravky spolu so správnou životosprávou vedia pokožku tváre a tela značne regulovať, v niektorých prípadoch “vyliečiť”. Dôležité je navštíviť odborníka, ktorý Vám poradí so správnou diagnostikou. My sme sa rozhodli osloviť salón Sothys, kde sme absolvovali aj liftingové ošetrenie.


Sothys Paris, svet rafinovaný zmyselnosťou a emóciami, legendárny názov, ktorý predstavuje špičkovú kvalitu a prestíž v salonóch krásy a spa centrách na celom svete. Rovnaká vášeň pre dokonalosť a rovnaké hľadanie absolútnej krásy, odhaľuju ženy aj muži už viac ako 60 rokov. Vysoko špecializovaná spoločnosť Sothys Paris vždy pôsobila s vynimočným záväzkom pre výskum a inováciu.

Srdcom všetkých kozmetických ošetrení v salóne Sothys je patentovaná masáž Digi-EstetiqueR - exkluzívna masážna technika, ktorá aj z obyčajného ošetrenia vytvorí nezabudnuteľný zmyslový zážitok. Toto vysoko sofistikované ošetrenia vykonávané profesionálnou terapeutkou s exkluzívnymi účinnými látkami Vám zabezpečí výsledky, ktoré budete vidieť už po prvom vykonaní ošetrenia.



„Vaša pleť nemusí byť rovnako stará ako vy.“ Toto heslo viedlo k vytvoreniu protistarnúcemu programu: exkluzívny koncept, ktorého základom je špeciálna diagnostika vašej pleti vykonaná terapeutkou, ktorá určí skutočný vek vašej pokožky a tým prispôsobené ošetrenie pre vašu pleť.  Na základe tejto diagnostiky vám určí stupeň starnutia. Profesionálne ošetrenie je doplnené špeciálnymi technikami, ktoré spolu s masážnymi ťahmi predlžuje efektivitu.

Cele liftingové ošetrenie, tzv. ritual krásy trvá približne jednu hodinu, počas ktorej Vám terapeutka najprv vyčistí pleť pomocou pílingu a následne jednotlivými masážnymi technikami nechá pôsobiť serum, ktoré sa špeciálnymi ťahmi absorbuje do jednotlivých línií pletí, kde sa napríklad nachádzajú mimické vrásky alebo ochabnutá pleť potrebuje spevniť pomocou liftingu. Počas vyšetrenia si dokonale oddýchnete a naberiete stratenú energiu.



Na záver už len dodáme, že v staroslivosť o pleť môžete pokraťovať aj doma používaním jednotlivých výrobkov Sothys. Skutočný efekt na pokožke zbadáte už po niekoľkých týždňoch a pravidelným používaním môžete dosiahnuť “zázraky”. Chce to len trpezlivosť a odhodlanie. Viac informácií ohľadom kompletenej ponuky služieb a jednotlivých prípravkoch Sothys nájdete na ich oficiálnej stránke www.sothys.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov