BMD

Centrum mesta ožije módou

Centrum mesta opäť ožije módou. Pod názvom MÓDA V MESTE ponúknu Bratislavské módne dni by Mercedes-Benz 28. júna 2017 o 20.00 veľkolepú módnu šou na Hlavnom námestí v Bratislave. Počas hodinovej prehliadky pripravili organizátori prierez módnymi kolekciami na aktuálnu letnú sezónu od desiatky módnych tvorcov a značiek. Na móle nebudú chýbať kolekcie pre deti, ženy, ale i doplnky, ktoré ženy milujú.


Slovensko budú už tradične zastupovať osvedčené návrhárky ako Veronika Hložníková, Michaela Ľuptáková, Veronika Kostková, no čakajú nás aj zaujímavé spolupráce ako napríklad spojenie šperkov SOFIA Jewelry s plavkami Relleciga. Finalistky súťaže Miss Slovensko predvedú kolekciu Hellenski by Ema Klein. Premiéru bude mať tvorba mladej návrhárky Lucie Kirinovič.Exkluzívnym zahraničným hosťom bude známa návrhárka Alice Abraham z Česka.

O vlasy modeliek sa postará dlhoročný partner podujatia Salón DNJ s vlasovou kozmetikou Joico, make-up bude v rukách tímu spoločnosti Krasotika.sk. To všetko budú mať možnosť vidieť návštevníci centra Bratislavy počas dňa na vlastné očí. Letná časť projektu Bratislavské módne dni by Mercedes-Benz je špecifická tým, že na ňu majú diváci bezplatný vstup. „Našou snahou bolo priniesť módu späť do centra mesta a myslím si, že sa nám to za tie roky už aj podarilo,“ hovorí Mária Reháková, organizátorka projektu Bratislavské módne dni by Mercedes-Benz.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov