Vybrali sme pre Vás top letné produkty! 

Nielen kalendár, ale aj teploty a slniečko nám jasne dávajú najavo, že prišlo najteplejšie obdobie roka - leto. V nasledujúcich riadkoch Vám ponúkame redakčný výber nielen tých najlepších letných parfumov, ktoré sme pre vybrali ako nevyhnutnú výbavu v kabelke každej dámy, ale aj produkty dekoratívnej kozmetiky od značky Gosh Copenhagen patriace k našim obľúbeným.



Počas rôznych fotení sme si u nás v redakcií veľmi obľúbili vysúvací rúž  na pery v tyčinke. Hladká textúra sa ľahko rozplýva na perách, pričom perfektne zvýrazňuje ich tvar a skrášľuje ich intenzívnou žiarivou farbou s dlhou trvácnosťou. Ak ho raz vyskúšate, bude to „láska na prvý dotyk“. Jeho špička je ideálna na zvýraznenie kontúr pier, bočné strany zase v jedinom ťahu pokryjú pery vrstvou hladkej vláčnej farby. Rúž vytvára na perách pocit jemnosti a hydratácie, vzhľad je hodvábny a žiarivý a jeho efekt dlhotrvácny.


Dokonalým pomocníkom pre dymový vzhľad vašich očí bude naopak paletka odtieňov pre dymové líčenie od Gosh Copenhagen, ktorá je našou prvou voľbou. Vybrať si môžete z nádherne skombinovaných odtieňov čiernej, hnedej, slivkovej a modrej, ktoré vytvoria dokonalý dymový vzhľad. Očné tiene majú intenzívnu farebnosť, umožňujú jednoduché vytieňovanie a dosiahnutie úžasného výsledku.


Vo vašej kabelke tiež nesmie chýbať svieži parfum. Milá či trúfala, Bruno Banani Absolute Woman je v jednej chvíli hravá a vtipná a za pár sekúnd neodolateľne zmyselná. Pre mužov je neprestajným zdrojom prekvapenia a pokušenia, podmanivá zmes pekných ovocných a kvetinových tónov s výstredným dotykom bobuliek korenia  odhaľujuje dve tváre každej mladej ženy. Šťavnatý ružový grapefruit ohlasuje lahodný ovocný úvod. Lahodný záver tvorí osladená ambra a vanilka, tóny podčiarkujúce trúfalosť vône.


Naopak Mexx  Woman je vôňa  určená rozhodným a zábavným ženám, ktoré sú si isté svojím životným štýlom a sú inpširáciou pre svoje okolie - sebavedomej spontánnej žene, ktorá si dokáže vychutnať každú chvíľku svojho života, stále hľadajúc niečo výnimočné, zároveň však nestráca zmysel pre realitu. Nechajte sa inšpirovať optimistickou náladou, ktorú zo seba vôňa vyžaruje. Nechajte sa zlákať príjemne nákazlivými prvkami tejto vône, ktoré vo Vás vyvolajú hrejivý pocit uspokojenia, radosti a smiechu...




V spolupráci s FAnn parfumériami sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 10. júna pošlete správnu odpoveď na otázku, čo tvorí záver spomenutej vône Bruno Banani na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o spomínané výrobky od FAnn parfumérie.  Viac informácií o ich aktuálnej ponuke nájdete na stránke http://www.fann.sk/ a v parfumériách FAnn, kde sú produkty dostupné.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov