Trendy 2017, aké hodinky sú moderné?

Ak práve premýšľate nad kúpu nových hodiniek, nasledujúci článok vám možno pomôže sa aspoň trochu zorientovať v tom, čo je práve IN. Sortiment je široký, možností je nekonečné množstvo, s inovatívnymi funkciami a dizajnovými vychytávkami akoby sa roztrhlo vrece. Výrobcovia hodiniek si konkurujú dizajnom, funkciami aj cenou. Urobili sme pre vás prieskum medzi tými najzaujímavejšími kúskami, Práve tieto kúsky odzrkadľujú horúce trendy roku 2017.


Hodinky už dávno nie sú len praktickým pomocníkom na sledovanie času. Okrem tejto primárnej funkcie, často plnia aj úlohu osobného trénera či diára, a samozrejme sú v dnešnej modernej dobe aj dokonalým módnym doplnkom. Správne zvolené hodinky vás odprezentujú lepšie ako čokoľvek iné. Preto si dajte skutočne záležať, pre ktoré sa nakoniec rozhodnete. Len prednedávnom boli trefou do čierneho napríklad neustále pípajúce, veľké digitálnej hodinky z plastu od značky Casio, s veľkým displejom.


Dnes už však radšej stavte na minimalizmus. Ak vám svet kvalitných hodiniek nie je celkom cudzí, určite viete, že tí najlepší švajčiarski výrobcovia sa vždy držia tradícií a overenej klasiky. 

Svetoznámy módny návrhár MICHAEL KORS vám svojimi modelmi dámskych hodiniek vyrazí dych. Nechajte sa uniesť a vystúpte z davu pomocou  jeho športovo-elegantných kúskov vhodných na každú príležitosť.




Keď už investovať do kvalitných luxusných hodiniek, tak do takých s tradíciou, dobrým menom a históriou. Nás zaujali napríklad tie od značky Tag Heuer. Ak by ste si mysleli, že po toľkých rokoch existencie špičkového hodinárstva už výrobcovia nevedia priniesť nič nové, mýlili by ste sa. Očividne je ešte stále možné hodinárske remeslo vyšperkovať a doladiť, priniesť inovácie aj tam, kde by sa mohlo zdať, že už pre žiadne nie je priestor.


Mesiace či roky vývoja, prísna niekoľkonásobná kontrola na všetkých stupňoch výroby, hrdosť tvorcov, vášeň pre tradície. Doprajte si aj vy kvalitný doplnok, ktorý má skutočnú hodnotu. Tu neplatíte za značku, ktorá vám ponúkne imidž, no žiadnu kvalitu. Nazrite do ponuky internetového obchodu https://www.znackovyshop.sk/, kde nájdete novinky od luxusných značiek ako prví na Slovensku.




V spolupráci s https://www.znackovyshop.sk sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 27. júna pošlete správnu odpoveď na otázku, aké sú aktuálne trendy v hodinkách na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o dámske/pánske hodinky. Viac informácií o ich aktuálnej ponuke nájdete na ich stránke. 




-->

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov