Doprajte svojmu telu relax aj v lete

Starostlivosť o telo majú základný význam pre naše celkové zdravie a pocit pohody. Kvalitné produkty pomáhajú udržovať pokožku čistú, ošetrovať ju a zároveň ochraňovať pred vonkajšími vplyvmi, ako je slnečné žiarenie a studené alebo horúce podnebie. Môžu slúžiť tiež na upokojenie podráždenej pokožky a riešiť ďalšie potreby pokožky. Správna pravidelná starostlivosť o pokožku pomáha obnoviť jej prirodzenú rovnováhu, dodať jej zdravý vzhľad a príjemný pocit zo zdravej pokožky.


V salóne Sothys Paris objavíte zmyslové zážitky pre telo a necháte sa zlákať poznaním senzorických telových ošetrení, pozostávajúcich z nádherných vonných esencií. Každý unikátny rituál, či už ide o špecializované, personalizované alebo sezónne ošetrenie, ponúka maximálny relax a uvoľnenie zmyslov s jemnou aromatickou vôňou, garantujúcou únik z reality do sveta pohody a pokoja.

Sensations Orientales je špeciálne telové ošetrenie inšpirované Orientom, ktorého základom sú jantár, myrta – teplé a sladké tóny na drevitom základe. Toto nové relaxačné, exotické, podmanivé unisex ošetrenie obsahuje taktiež ďatlu, ovocie z palmy, pôvodom zo Severnej Afriky, ktoré je bohaté na cukry a vitamíny a je známe pre svoje protizápalové vlastnosti, upokojenie a vyhladenie.


Celé telové ošetrenie v salóne Sothys Paris trvá približne 1 hodinu a okrem vyhladenia pomocou špeciálneho pílingového kameňa, výživy a hydratácie pokožky tela pôsobí na rovnováhu energií. Úplne nová masážna technika, ktorá zmierňuje napätie napomáha celkovej relaxácie a spája aj prvky strečingu a mobilizácie. Po ošetrení budete odchádzať zo salóny dokonale zrelaxovaná a plan novej energie.

So staroslivosťou o pokožku môžete pokračovať aj doma prostredníctvo produktov, ktoré sa dajú zakúpiť priamo po ošetrení v salóne. My Vám odporúčame napr. sprchovú penu, ktorá svojou ľahkou a krémovou textúrou zanechá Vašu pokožku jemnú a komfortnú. Jedenkrát týždenne môžete použiť taktiež orientálna pílingová pasta, ktorá odstráni odumreté bunky a zanecháva pokožku krásne hladkú.





Na záver domácej kúry použite výživný telový gél s podmanivou vôňou, ktorý zahalí pokožku do zamatovej jemnosti. Vedzte, že keď budete používať prípravky dôsledne a pravidelne, Vaše telo sa vám za staroslivosť odvďačí. Viac informácií ohľadom kompletenej ponuky služieb, telových ošetrení ako aj o jednotlivých prípravkoch Sothys Paris nájdete na ich oficiálnej stránke www.sothys.sk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov