Vyformujte si postavu tancom

Leto bolo obdobím, kedy sme sa chceli pochváliť postavou, ktorú sme nadobudli počas predchádzajúcich mesiacov. Mesiacov dodržiavania správnej životosprávy, pravidelnej stravy a formovanie postavy. A práve tanec je jedným z nástrojov ako si môžeme formovať postavu aj naďalej. Navštívili sme Riverpark Dance School na nábreží Dunaja, aby sme vyskúšali niektoré z ponúkaných tanečných kurzov v ich jesennom rozvrhu.




Chcete mať vyformovanú postavu a pevné držanie tela? Zabudnite na box, aerobik alebo beh! Namiesto toho navštívte hodinu baletu s Marínou, ktorá Vám ukáže ako spevniť telo, mať elegantnejšie pohyby, získať potrebné sebavedomie a zlepšiť svoje sústredenie. Balet je klasickým tancom, ktorý tvorí základ každého tanečného štýlu, či už sa rozhodnete venovať hip hopu, jazzu alebo scénickému tancu.





Balet je dizajnovaný tak, aby precvičil rôzne partie tela, predĺžil ich a vytónoval. Pohyby sú malé, koncentrované a postupne prechádzajú z jedného na druhý až sa dostanete priamo k svalu. Veľký dôraz sa kladie na nohy a oblasť zadku, takže už po niekoľkých hodinách zbadáte viditeľné výsledky. Či už sa rozhodnete pre trojmesačný kurz pre začiatočníkov alebo pokročilých, vedzte, že vďaka baletu sa Vaša postava vyformuje za niekoľko týždňov.





Kurz baletu obsahuje ako cvičenia pri tyči, tak aj variácie vo voľnom priestore. Pri tanci získate dokonalú kontrolu nad svojím telom pri priestorovom pohybe, rovnako aj vo výskokoch. Značne sa zlepší aj vaša tanečná koordinácia pohybu rúk a nôh. V Riverpark Dance School máte možnosť navštevovať nielen kurz baletu, kde výučba na hodinách systematicky nadväzuje, ale aj otvorené hodiny baletu na jednorázové vstupy vždy s iným obsahom vyúčby. 

Vyskúšajte nielen balet, ale aj iný tanečný štýl v Riverpark Dance School prostredníctvom súťaže, ktorú sme pre Vás pripravili. Ak do 26. septembra pošlete správnu odpoveď na otázku, ako sa volá lektorka baletu na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o 3x3 vstupové permanentky do RDS. 





Môže sa vám páčiť

0 Komentárov