Zažiarte na Halloween

Dozaista každý z Vás aspoň raz v živote zatúžil po zmene farby očí.  Namiesto postupovania rôznych kozmetických a chirurgických procedúr, máte teraz jedinečnú možnosť si vybrať zo širokej ponuky farebných a tzv. crazy šošoviek, ktoré nájdete v ponuke na https://www.kup-sosovky.sk/. A kde ich najlepšie využitie ako na blížiacej sa oslave Halloweena.



Halloween je sviatok oslavovaný večer 31. októbra, kedy sa nielen deti, ale aj dospelí oblečú do kostýmov a spoločne oslavujú. Okrem tradičných vyrezávaných tekvíc sú súčasťou týchto osláv aj čarodejnice, duchovia, netopiere, či rôzny kostlivci. Ak túžite tento rok zaujať originálnou maskou, nezabudnite ju doplniť o farebné kontaktné šošovky, ktoré sú ľahko dostupné.



Zmenená farba očí pomocou kontaktných crazy šošoviek prekvapí nielen Vaše okolie, ale väčšinou aj Vás samotných. Farebné crazy kontaktné šošovky Vás úplne zmenia a dajú Vašej tvári vo väčšine prípadov úplne šialený výraz! Zabavte sa, alebo vydeste svojich priateľov! Vyberať si môžete nedioptrické crazy šošovky ako aj dioptrické crazy farebné šošovky.


Nezabudnite, že podobne ako u klasických kontaktných šošoviek, musíte dbať pozor na zvýšenú starostlivosť a hygienu pri ich používaní. Kvalitný roztok Vám zabezpečí ochranu šošovky a zabráni akémukoľvek znečisteniu zvonka. Počas nosenia šošoviek na Hallooweena používajte tiež kvapky do očí, ktoré oko dostatočne zvlhčia najmä v zadymených priestoroch a baroch.


Novinkou stránky https://www.kup-sosovky.sk/ je tiež filtrovacia tabuľka, ktorá užívateľom a návštevníkom ulahčí filtrovať kontaktné šošovky podľa ich priania, bez toho aby sa museli zbytočne preklikávať a vyhladávať na ďalších stranách. Výber kontaktných šošoviek sa tak neporovnateľne zjednoduší, čo dozaista ocení každý užívateľ.


-->
Pre viac informácií ohľadom farebných kontaktných šošoviek, navštívte stránku https://www.kup-sosovky.sk/. Za tovar môžete zaplatiť kartou, prevodom, na dobierku alebo pri prevzatí. Následne si svoju objednávku vyzdvihnite na viac ako 68 výdajných miestach Zásielkovne po celej republike alebo na zvolenej pobočke pošty, prípadne vám tovar môže priviezť až domov kuriér PPL.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov