Čardáš sa naučíte skôr ako salsu

Ani sme sa nenazdali a dni plné slnka, zábavy, cestovania a zážitkov sú nenávratne preč. Tak, aké to bolo? Užili ste si? Oddýchli ste si a nabrali nových síl? Budete ich veru potrebovať. Prichádza jeseň a s ním aj ponuka a nový rozvrh kurzov a lekcií v tanečnej škole Riverpark Dance School na nábreží Dunaja.


Tanec je nepochybne jeden z najlepších prostriedkov, ako sa dobre zabaviť. Nie len, že si dá pri ňom človek „riadne do tela“ a vylúči hŕbu endorfínov, ale zabudne aj na všetky problémy a starosti. Zároveň je tým najpríjemnejším telocvikom, aký kedy doba priniesla. Každý žáner má svoje čaro, no len jediný z nich má príchuť vlastnej tradície.





Tanečné kurzy ľudového tanca zvládnete aj bez predchádzajúcej tanečnej prípravy.  Temperament, rytmika, estetika, lyrika slovenských, rómskych, maďarských či rusínskych tancov z rôznych regiónov Slovenska Vám zaručene ponaťahuje všetky údy a rozbúcha srdce. Hodiny vedú renomovaní pedagógovia Mgr.art. Barbora Morongová a Mgr. art. František Morong, ktorí vám kurz ľudového tanca aj sami predstavia.


Ľudové tance sa nachádzajú v ponuke Riverpark Dance School, kde pod jednou strechou nájdete množstvo tanečných štýlov a cvičení. Či už ste bez akejkoľvek tanečnej skúsenosti alebo patríte k profesionálnym tanečníkom, z ich bohatej ponuky kurzov a otvorených hodín si určite vyberiete. Popri tancovaní sa môžete osviežiť v tanečnom bare alebo tiež využiť bezplatnú možnosť parkovania.



-->
V spolupráci s Riverpark Dance School sme si pre Vás pripravili jesennú súťaž.  Ak do 18.septembra pošlete správnu odpoveď na otázku, kde sa nachádza tanečná škola na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o 3x5 vstupové permanentky. Pre viac informácií navštívte ich oficiálnu stránku  http://www.riverparkdanceschool.sk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov