Do Nového roka s predsavzatiami

Počuli ste už o Multisport karte od Benefit Systems Slovakia, ktorá sa jednoducho prispôsobí vašim potrebám, náladám a schopnostiam. Nemusíte byť aktívnym športovcom, aby ste ju využili naplno. Princíp je jednoduchý; stačí si vybrať z viac ako 260 pohybových alebo relaxačných aktivít podľa svojich možností v Čechách aj na Slovensku po celý rok. V úvodnom dieli nášho seriálu sme vám predstavili fitness centrá, skupinové cvičenia a relaxačné aktivity v rámci Bratislavy.


V záverečnej časti sa spoločne pozrieme na raketové športy, lezeckú stenu, jogu či crossfit, ktoré sme návštívili pred vianočnými sviatkami. December a s ním spojený zhon a chaos boli ako stvorené na odreagovanie sa a vybytie nahromadeného stresu a energie po práci. Ako prvé sme vyskúšali športový klub Slávia Agrofert nachádzajúci sa v bratislavskej Petržalke, v ktorom si môžete zahrať bedminton v pracovných dňoch od 7h do 17h a neobmedzene počas víkendov.

Zdroj: Slavia Agrofert

Ak ste ešte nevyskúšali čoraz populárnejší šport, vedzte, že teraz je ten správny čas. Slávia Agrofert ponúka najnovšie bedmintonové dvorce v zrekonštruovanej hale, zapožičia vám rakety alebo taktiež predá bedmintonové košíky. Pokiaľ nie je bedminton pre vás to pravé orechové, na skok od Slávie Agrofert máte možnosť využiť Red Royal Crossfit (RRCFT), kde je od 01.01.2018 na kartu MultiSport možných 6 vstupov za jeden kalendárny mesiac.

CrossFit je športové odvetvie, program na rozvoj kondície, kombinujúci rôzne tréningové metódy a náradie. Využíva sa v ozbrojených zložkách, špeciálnych jednotkách, v tréningu bojových umení a v športovej príprave. V poslednom čase si získava čoraz viac priaznivcov aj medzi bežnou populáciou na Slovensku. CrossFit je vhodný pre ľudí, ktorí nemajú žiadny špecifický cieľ a chcú len zlepšiť svoju kondíciu, vyformovať postavu alebo získať určitú športovú všestrannosť.

Zdroj: autor

Z Petržalky sme sa presunuli do Ružinova, kde sme navštívili lezeckú stenu K2 v blízkosti Avionu. Lezecká stena K2 bola otvorená v roku 2013. S výškou 15,5m, takmer 150 lezeckými líniami a s približne 500 pravidelne menenými cestami je najväčšou stenou na Slovensku. Postupnými dostavbami sa jej lezecká plocha zväčšila na 2500m2. Poslednou výraznejšou dostavbou bola unikátna časť steny v tvare "Monstra".

Prioritne je K2 zameraná na lezenie s lanom, nachádza sa tu však aj profil s cestou na rýchlosť, bouldrovku a drytool sekciu. Pre začínajúcich lezcov robia tiež kurzy istenia, pre deti krúžky, tréningy, tábory a populárne adrenalínové narodeninové oslavy. K dispozícii je momentálne 7 samoistov, takže zaliezť sa v K2 dá aj bez ističa. V rámci Multisport karty máte vstup na lezeckú stenu na 75 minút.

Zdroj: autor

V Ružinove sa taktiež nachádza aj ďalšie športovisko v ponuke Multisport karty - Hot Yoga Centrum.  Nech už pri joge chcete zrelaxovať, schudnúť alebo sa fyzicky „zničiť“ ich pestrá ponuka zabezpečí, že každý si nájde preferovanú jogu aj lektora. Odbehnite si na lekciu jogy kedy vám to len vyhovuje - či už ráno, cez obed, poobede alebo až večer. Posledným miestom, ktoré sme počas testovania navštívili je adrenalínova hala Hangair.

Zdroj: HYC


Vzhľadom na multifunkčnosť celého priestoru, Hangair výrazne zlepšuje podmienky na športovanie v Bratislave a širokom okolí. Hala ponúka návštevníkom špičkové zázemie a možnosť trénovať v bezpečných podmienkach. V Hangairi sa nachádza gymnastická telocvičňa s airtrackom, preskokmi, rebrinami, kladinou, či bradlami vystlaná gymnastickým kobercom. Ďalej tzv. zóna na funkčný tréning vybavená hrazdami, olympijskými činkami, kettlebelmi, švihadlami, či expandermi.

Zdroj: autor

Ak ste doteraz hľadali spôsob ako dosiahnuť dokonalý work-life balans, vedzte, že Multisport karta vám k nemu výraznou mierou dopomôže. Z bohatej ponuky športových, ale aj relaxačných aktivít si vyberie naozaj každý. Viac informácií o kompletnej ponuke nájdete na oficiálnej stránke www.multi-sport.sk. Ak správne odpoviete na otázku koľko športovísk je v ponuke Multisport karty, máte možnosť výhrať 3x testovaciu kartu na mesiac. 
-->

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov