Ako na Oktoberfest


Máte radi pivo? Máte radi „pivný“ folklór? Ak ste aspoň dva razy odpovedali áno, tak by ste sa mali vybrať spolu s nami a Flixbusom do kolísky nemeckého pivovarníctva – bavorského Mníchova. Asi každý milovník piva už počul o slávnosti piva - „Oktoberfest“ – po bavorsky „die Wiesn“ - najväčšom festival piva na svete, ktorý sa sa koná každoročne v Mníchove už vyše 180 rokov! Každý rok sa festivalu zúčastní viac ako 6 mil. ľudí z celého sveta!



Dôvod, prečo som si na Oktoberfest vybala Flixbus je pomer ceny a kvality. Samotný autobus poskytol počas viac ako 7 hodinovej nočnej cesty komfort a pohodlie za veľmi prijateľnú cenu. Pre porovnanie, za letenky do Mníchova v čase Oktoberfestu by som zaplatila niekoľkonásobne viac. Výhodou autobusovej dopravy bola aj fakt, že som nastupila na autobusovej stranici v Bratislave a vystúpila v centre Mníchova. Nemusela som tak riešiť dodatočný prevoz z/na letisko.

Sedadlo poskytlo extra priestor na nohy a počas nočnej jazdy do Mníchova som využila aj možnosť nastaviteľnosti operadiel. Obrovskou výhodou cestovania vo Flixbuse je vysokorýchlostný internet, ktorý je dostupný počas celej cesty. Môžete tak nielen pracovať a vybavovať firemné emaily, ale aj ostať v kontakte s rodinou a priateľmi. Po ruke bola vždy aj zásuvka, kde som sa v prípade vybitej batérie vedela vždy rýchlo pripojiť.


Samozrejme, počas dlhej cesty všetci vyhladujeme, avšak nezúfajte. Na palube Flixbusu si viete zakúpiť  občerstvenie a nápoje za nízke ceny priamo od priateľských šoférov.  Plánujete výlet s ruksakmi po Európe? Alebo plánujete dovolenku s priateľmi či rodinou? Žiadny problém! Vybrať si môžete zo širokej ponuky okolitých štátov akými sú: Francúzsko, Holandsko, Švajčiarsko, Nemecko, Taliansko, Česko, Maďarsko, Chorvátsko, nehovoriac o Švédsku, Dánsku, Luxembursku, Slovinsku a Rakúsku.

FlixBus ponúka dopravu, kedy chcete a kam chcete! Všetky informácie  o zástavkách autobusov nájdete na ich webovej stránke spolu s aktuálnymi cestovnými poriadkami.  Dokonca majú aj jedinečnú aplikáciu, vďaka ktorej si môžete naplánovať cestu a do autobusu nastúpiť úplne v pohode. Nechajte si posielať exkluzívne ponuky, súťaže a novinky prihlásením sa na odber newsletter-u a vyjadrením, že sa vám páči ich facebooková stránka

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov